detector.media
20.07.2007 16:33
Олег Дейнека став ведучим 5-го каналу

З понеділка, 23 липня, вечірні випуски програми «Час новин» 5-го каналу вестиме Олег Дейнека. Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Телевізійна кар’єра Олега Дейнеки розпочалася на каналі НТН у програмі «Ціна питання» і продовжилася на «Інтері»  в щоденних «Подробицях».

 

Новий ведучий 5-го погоджується, що робота в «Часі новин» стане для нього принципово іншим досвідом. «5 канал – єдиний телеканал в Україні, який щогодини інформує людей про події в державі та за кордоном, – додає Олег Дейнека. –  Це найбільше мене приваблює як ведучого і журналіста, адже для нашого брата важливо завжди бути в інформаційному просторі – простіше кажучи, безперервно стежити за тим, що коїться в державі, знати "звідки ростуть ноги" і розуміти "де шукати кінці". Окрім того, цифра 5 мене приваблювала ще зі шкільних років».

 

Нагадаємо, після звільнення з «Інтера» Олег Дейнека дебютував як співак, записавши пісню «Новости». Також, як вже повідомляла «ТК», Олег Дейнека брав участь у проекті нового супутникового жіночого каналу. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY