Ігор Пупков може залишитись на ТРК «Київ», а Світлана Леонтьєва і Лариса Губіна ще не визначились із місцем роботи

20 Червня 2007
8568
20 Червня 2007
16:44

Ігор Пупков може залишитись на ТРК «Київ», а Світлана Леонтьєва і Лариса Губіна ще не визначились із місцем роботи

8568
Ігор Пупков може залишитись на ТРК «Київ», а Світлана Леонтьєва і Лариса Губіна ще не визначились із місцем роботи

Колишні ведучі новин «Інтера» Світлана Леонтьєва, Лариса Губіна та Ігор Пупков знімуться у двохсерійному телефільмі «Ваг Гог не виноват» режисера Віри Яковенко, урочистий старт зйомок якого відбувся 20 червня у студії компанії «Файно». В епізодичних ролях ведучі гратимуть самі себе. Скориставшись нагодою, «ТК» розпитала екс-«інтерівців» про їхні професійні плани.

 

Ігор Пупков – один із «інтерівців», запрошених Дмитром Харитоновим на ТРК «Київ» - розглядає можливість залишитись на цьому каналі. «Я поставив перед новим керівництвом певні вимоги, і, якщо вони їх приймуть, залишуся на «Києві». Остаточно знатиму у пятницю», - каже Ігор.

 

Світлана Леонтьєва ще не зупинилась на якійсь із пропозицій роботи, що їх вона отримала після звільнення з «Інтера»: «Над предложениями думаю я и те люди, которые во мне заинтересованы, пока же я пребываю в неизвестности. Впервые за последние двадцать лет у меня есть перспектива ничего не делать. Желание отдохнуть борется с необходимостью где-то работать, и я даже не знаю, что победит». Однак, за словами Світлани, навряд чи вона повернеться до роботи ведучої новин. «Разве что как временный вариант, - каже вона. – Таких новостей, какие были на канале «Интер» в 2000-2005 году, уже не будет. Все остальное, что я пробовала, и даже два последних месяца в «Подробностях» на «Интере», было мне неинтересно – у меня значительно больше возможностей. Пока что я не вижу в Украине такого новостного проекта, где я хотела бы работать». Запрошували Світлану Леонтьєву працювати прес-секретарем певних політичних сил, але вона відхилила цю пропозицію.

 

Лариса Губіна також перебуває у роздумах, і поки що вирішила відпочити до 1 липня. На відміну від Світлани Леонтьєвої, Лариса хоче й далі працювати ведучої інформаційної програми.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8568
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду