detector.media
20.06.2007 16:44
Ігор Пупков може залишитись на ТРК «Київ», а Світлана Леонтьєва і Лариса Губіна ще не визначились із місцем роботи

Колишні ведучі новин «Інтера» Світлана Леонтьєва, Лариса Губіна та Ігор Пупков знімуться у двохсерійному телефільмі «Ваг Гог не виноват» режисера Віри Яковенко, урочистий старт зйомок якого відбувся 20 червня у студії компанії «Файно». В епізодичних ролях ведучі гратимуть самі себе. Скориставшись нагодою, «ТК» розпитала екс-«інтерівців» про їхні професійні плани.

 

Ігор Пупков – один із «інтерівців», запрошених Дмитром Харитоновим на ТРК «Київ» - розглядає можливість залишитись на цьому каналі. «Я поставив перед новим керівництвом певні вимоги, і, якщо вони їх приймуть, залишуся на «Києві». Остаточно знатиму у пятницю», - каже Ігор.

 

Світлана Леонтьєва ще не зупинилась на якійсь із пропозицій роботи, що їх вона отримала після звільнення з «Інтера»: «Над предложениями думаю я и те люди, которые во мне заинтересованы, пока же я пребываю в неизвестности. Впервые за последние двадцать лет у меня есть перспектива ничего не делать. Желание отдохнуть борется с необходимостью где-то работать, и я даже не знаю, что победит». Однак, за словами Світлани, навряд чи вона повернеться до роботи ведучої новин. «Разве что как временный вариант, - каже вона. – Таких новостей, какие были на канале «Интер» в 2000-2005 году, уже не будет. Все остальное, что я пробовала, и даже два последних месяца в «Подробностях» на «Интере», было мне неинтересно – у меня значительно больше возможностей. Пока что я не вижу в Украине такого новостного проекта, где я хотела бы работать». Запрошували Світлану Леонтьєву працювати прес-секретарем певних політичних сил, але вона відхилила цю пропозицію.

 

Лариса Губіна також перебуває у роздумах, і поки що вирішила відпочити до 1 липня. На відміну від Світлани Леонтьєвої, Лариса хоче й далі працювати ведучої інформаційної програми.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY