Світлана Леонтьєва стала ведучою новин на Першому каналі. Замість Юлії Бориско?

1 Вересня 2008
6415
1 Вересня 2008
12:11

Світлана Леонтьєва стала ведучою новин на Першому каналі. Замість Юлії Бориско?

6415
Світлана Леонтьєва стала ведучою новин на Першому каналі. Замість Юлії Бориско?
Василь Ілащук ще не знає, хто буде змінницею Леонтьєвої.
 
З 1 вересня 2008 року випуск «Новин» о 21.00 на Першому національному вестиме Світлана Леонтьєва. Цю інформацію ведуча підтвердила «Детектор медіа» особисто.
 
Раніше праймові новини вели, щотижня чергуючись, Юлія Бориско та Іванна Найда. Хто буде другим ведучим новин о 21.00 у новому сезоні, Світлана Леонтьєва не знає.  
 
В.о. президента Національної телекомпанії України Василь Ілащук зазначив, що керівництво поки що не визначилося, із ким по черзі Світлана Леонтьєва вестиме новини. «Цей тиждень вестиме вона. Ми протягом цього тижня визначимося, хто ще вестиме новини о 21-й», – сказав Василь Ілащук.
 
За інформацією джерела, яке працює на телеканалі, найвірогідніше напарницею Світлани Леонтьєвої стане Іванна Найда. Тим часом Юлія Бориско, як стверджує джерело «ТК», вже попрощалась із колективом ТВО «Новини» і, ймовірно, піде з НТКУ.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6415
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
принциповість понад усе
5716 дн. тому
Щодо ТРК Україна, то про бандитів вищала, аж {CENSORED} Бориско і цілувала ВАЮ у всі доступні їй місця. Говорила, що їй стидно жити в одній країні з Янеком і Ахметовим. Як тепер позичила в Сірка очі й ходила до "бандитів" непідкупна бориско можу хіба що уявити, тепер казала, що їх стидно жити в одній країні з Ющом
омар
5717 дн. тому
Ткач Бориско на плюсы не мог протежировать, хотя бы потому, что ее протежировала Катеринчук.Фафа к ТСН не допустят из-за пристрастий к джинсе- политической джинсе в том числе.Появится в ТСН Юля или нет, все зависит от того, сможет ли Катеринчук убедить румын, что нужны именно такие кадры, а не такие как Марченко.
хто треба
5719 дн. тому
Що, це правда? Нафталіновій бабусі ще дали можливість повернутися на арену? Та невже заговорить державною? Не уявляю, оце прикол!
лангуст
5719 дн. тому
На плюсы Юля просилась, это мягко сказано, ее и Найду туда протежировал Ткач, но даже у него ничего не получилось! Вот и приходиться ей, принципиальной, идти к проФфессорам, если возьмут. Эх, знать бы ей, что Кобернык с ASTV попрут, не спешила бы! Хотя регионалы, говорят, платят больше всех!
8-)
5719 дн. тому
Що за хворі люди? :) Хто коли продавав щось БЮТ чи лягав під Балогу? Панове. невже ви всі мізки пропили і тепер по ниточці виторочуєте для таких постів як попередній? І не лінь було людині в 00:30 писати коменти.. Щодо ТРК Україна то дарма наїжджаєте, бо канал розвивається і при нормальному менеджменті може спокійно вклинитися в боротьбу за перші місця... А бандити.. Хм, ви цитуєте слова одного дядька, який зараз із тими Бандитами ручкається... ВАЮ йому ймення
Кукринікса
5719 дн. тому
Та чого ви на Бориско визвірилися? Ведуча як ведуча. Без харизми, але не відразлива. А ось рохля Лєонтєва - це шось неймовірне! тільки українці встигли призабути цю гадюку з продажного Інтера, як вона знову спливла. Українською не володіє, обмежена (підводки нормальної не напише), пихата і заздрісна баба, але вона з Раврєбе знали Кучму. Тепер цими викопними рештками залайнують ефір. Нема слів - одні матюки! Жалко Найду, але ще більше жалко глядачів. Безлюдна тут нам не допоможе.
послідовна бориско
5719 дн. тому
БЮТівцям - продає, а під Балоганом - по любові..... А що там з борискиною вірністю майдану? Звідки йде ясно, а ось до кого? Ніби до "бандитів" , яким, як відомо тюрми? Чи я помиляюся?
отакої
5719 дн. тому
на плюси?? ой, не смішіть мене, кому вона там після кравченко потрібна???
lk
5720 дн. тому
Насправді, Бориско, йдучи з НТКУ, залишається вірною своїм ідеалам (читай Майдану), оскільки те, що сьогодні відбувається на каналі, зовсім не відповідає тим ідеалам, за які ми боролися. Їй соромно працювати з Нідзельським, який хизує своїми зв"язками з Президентом, а сам ПРОДАЄ ефір Бютівцям.
agent
5720 дн. тому
Юля, так само як і її чоловік Роман Вибрановський, не можуть і не будуть працювати з дегенеративним керівництвом. Вони сповідують нормальні людські стосунки, і їхня журналістика - не лизоблюдство, яке стало етичною нормою на НТКУ.
Васья
5720 дн. тому
Та задовбали ці Бориски з її чотириоким подругом. Таке ходило по каналу - не підходь! Хай собі валить хоть до Янучарів, хоч до Пороха! Хай буде більше таких втрат! :-)))
Курт Кобейн
5720 дн. тому
Навіть якщо б й пішла на ТРК "Україна", то що? Рахманін там працював, і ніхто не ставив таким чином питання.Але вона туди не пішла, скоріш за все на 1+1.
5720 дн. тому
Нада сегодня паасмареть на нее.Шо это будет.
5720 дн. тому
Чому ж не кажуть, що чесна й непідкупна Бориско йде не куди-небудь, а на канал Партії регіонів ТРК "Україна"? Юля, згадай помаранчів і розкажи нам казочку про зраду ідеалів!
5720 дн. тому
А що сталося з Юлією? Вона ж ніби непоганою ведучою була.
sasha
5720 дн. тому
Так, Юля справді йде.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду