Науково-технічна рада Концерну РРТ при Держкомзв'язку обговорила програму переоснащення Концерну

8 Червня 2007
31565
8 Червня 2007
12:08

Науково-технічна рада Концерну РРТ при Держкомзв'язку обговорила програму переоснащення Концерну

31565
Науково-технічна рада Концерну РРТ при Держкомзв'язку обговорила програму переоснащення Концерну

На черговому засіданні Науково-технічної ради Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, що відбулося 7 червня 2007 року. за участю першого заступника директора Держзв’язку Петра Яцука, обговорено план «Програми розвитку та переоснащення передавального обладнання Концерну РРТ на основі сучасних технічних засобів» на 2007 рік. Нагальність розробки цього документа обумовлена впровадженням в Україні цифрового телерадіомовлення (доповідач – начальник відділу телебачення та радіомовлення Концерну РРТ Олексій Шалаєв).

Про це повідомляє прес-служба Держдепартаменту з питань зв'язку та інформатизації.

Роль та місце супутникових систем в реалізації програми розвитку цифрового мовлення в Україні стали темою доповіді начальника відділу систем супутникового зв’язку Українського науково-дослідного інституту радіо і телебачення (м.Одеса) Анатолія Мельника.

Проректор з наукової роботи НТУУ «КПІ» Михайло Ільченко висвітлив питання виробництва абонентських приймачів стандартів DVB-T та DVB-S. На можливостях використання технологій мультимедійних систем для потреб Концерну РРТ та місці технологій «МІТРІС» у цифровому телерадіомовленні зупинились директор Радіотелепередавального центру АР Крим Михайло Рогожин та директор Інституту електроніки та зв’язку Теодор Наритник.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31565
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду