detector.media
08.06.2007 12:08
Науково-технічна рада Концерну РРТ при Держкомзв'язку обговорила програму переоснащення Концерну

На черговому засіданні Науково-технічної ради Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, що відбулося 7 червня 2007 року. за участю першого заступника директора Держзв’язку Петра Яцука, обговорено план «Програми розвитку та переоснащення передавального обладнання Концерну РРТ на основі сучасних технічних засобів» на 2007 рік. Нагальність розробки цього документа обумовлена впровадженням в Україні цифрового телерадіомовлення (доповідач – начальник відділу телебачення та радіомовлення Концерну РРТ Олексій Шалаєв).

Про це повідомляє прес-служба Держдепартаменту з питань зв'язку та інформатизації.

Роль та місце супутникових систем в реалізації програми розвитку цифрового мовлення в Україні стали темою доповіді начальника відділу систем супутникового зв’язку Українського науково-дослідного інституту радіо і телебачення (м.Одеса) Анатолія Мельника.

Проректор з наукової роботи НТУУ «КПІ» Михайло Ільченко висвітлив питання виробництва абонентських приймачів стандартів DVB-T та DVB-S. На можливостях використання технологій мультимедійних систем для потреб Концерну РРТ та місці технологій «МІТРІС» у цифровому телерадіомовленні зупинились директор Радіотелепередавального центру АР Крим Михайло Рогожин та директор Інституту електроніки та зв’язку Теодор Наритник.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY