«Экономические известия»: В Нацраді про «Український бізнес-канал» не чули

8 Червня 2007
2470
8 Червня 2007
10:25

«Экономические известия»: В Нацраді про «Український бізнес-канал» не чули

2470
«Экономические известия»: В Нацраді про «Український бізнес-канал» не чули

Як повідомляє газета «Экономические известия», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не отримувала заявки «Українського бізнес-каналу» на отримання ліцензії.  Про це газеті повідомив начальник відділу із зв’язків із ЗМІ Нацради Микола Гриценко, який уточнив інформацію в ліцензійному відділі.

 

«Можливо, така юридична особа існує і, можливо, навіть відправила нам листа із проханням видати ліцензію, в яку вклала статутний документ. Але лист, очевидно, до нас ще не дійшов, – сказав пан Гриценко «Экономическим известиям». – Канал не зареєстрований у держреєстрі, оскільки в нього немає ні супутника, ні частоти». Директор ліцензійного департаменту Нацради Анатолій Новицький заявив, що вперше чує про такий телеканал і ніколи не бачив документів, начебто поданих до Нацради.

 

Утім, як повідомляє газета із посиланням на «Оглядач», «УБК» вже зявився у вигляді тестової карти на супутнику Hellas Sat 2. Він транслюється на тій самій частоті, що канал КРТ, і за дизайном дуже нагадує російський канал «РБК ТВ».

 

Від «ТК»: Дозволимо собі засумніватися в тому, що «в Нацсовете впервые услышали о новом телеканале, который в ближайшее время планирует начать вещание, от корреспондента "i"», – адже, за нашою інформацією, і члени Національної ради, і працівники відділу звязків із ЗМІ цього органу є постійними і щоденними читачами сайту «ТК», який першим повідомив про майбутню появу «УБК», дізнавшись про неї з достовірних і компетентних джерел.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2470
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду