detector.media
08.06.2007 10:25
«Экономические известия»: В Нацраді про «Український бізнес-канал» не чули

Як повідомляє газета «Экономические известия», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не отримувала заявки «Українського бізнес-каналу» на отримання ліцензії.  Про це газеті повідомив начальник відділу із зв’язків із ЗМІ Нацради Микола Гриценко, який уточнив інформацію в ліцензійному відділі.

 

«Можливо, така юридична особа існує і, можливо, навіть відправила нам листа із проханням видати ліцензію, в яку вклала статутний документ. Але лист, очевидно, до нас ще не дійшов, – сказав пан Гриценко «Экономическим известиям». – Канал не зареєстрований у держреєстрі, оскільки в нього немає ні супутника, ні частоти». Директор ліцензійного департаменту Нацради Анатолій Новицький заявив, що вперше чує про такий телеканал і ніколи не бачив документів, начебто поданих до Нацради.

 

Утім, як повідомляє газета із посиланням на «Оглядач», «УБК» вже зявився у вигляді тестової карти на супутнику Hellas Sat 2. Він транслюється на тій самій частоті, що канал КРТ, і за дизайном дуже нагадує російський канал «РБК ТВ».

 

Від «ТК»: Дозволимо собі засумніватися в тому, що «в Нацсовете впервые услышали о новом телеканале, который в ближайшее время планирует начать вещание, от корреспондента "i"», – адже, за нашою інформацією, і члени Національної ради, і працівники відділу звязків із ЗМІ цього органу є постійними і щоденними читачами сайту «ТК», який першим повідомив про майбутню появу «УБК», дізнавшись про неї з достовірних і компетентних джерел.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY