ІТК ініціює громадське обговорення телепремії

14 Вересня 2006
2834
14 Вересня 2006
13:13

ІТК ініціює громадське обговорення телепремії

2834
ІТК ініціює громадське  обговорення телепремії

Відповідаючи на суспільні очікування, Індустріальний Телевізійний Комітет ініціює конструктивне громадське обговорення нагороди за професійні досягнення у сфері телебачення. Мета – удосконалення галузевої премії.
До 1 листопада ІТК приймає ідеї, думки та зауваження щодо професійної нагороди на електронну адресу award@itk.org.ua. Всі вони будуть презентуватись та обговорюватись на сайті Індустріального Телевізійного Комітету http://www.itk.org.ua.
Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК: „Галузеві премії – обов’язковий елемент розвитку будь-якої сфери. Ми раді бачити, як росте українська телевізійна індустрія, як вона щороку стає все більш професійною. ІТК активно підтримує єдину на сьогодні галузеву ТВ-премію – „Телетріумф”. І ми пишаємося тим, що у 2006 році телеканали-члени ІТК взяли 16 перемог з 19 конкурсних номінацій”.
Проте фахова і суспільна дискусія навколо  „Телетріумфу” показала, що телевізійники готові до змін у професійній премії. Індустріальний Телевізійний Комітет, як провідна галузева асоціація, місія якої – сприяти розвитку українського телебачення, виступила ініціатором знаходження шляхів удосконалення нагороди.
Катерина Котенко: „Українська галузева премія має відображати визнання професійної спільноти, має стати відзнакою, за яку поважають не тільки в Україні. Окрім цього, більшість фахівців погоджуються, що процедура оцінки номінантів і визначення переможців має бути більш методологічно досконалою”.
ІТК підтримує премію Національної ради з питань телебачення і радіомовлення „Телетріумф кілька років поспіль. Комітет висловлює організаторам та співорганізаторам „Телетріумфу” вдячність за проведену величезну роботу і вітає переможців „Телетріумфу-VI”, церемонія нагородження яких відбулася 23 серпня 2006 року.

Детектор медіа за повідомленням прес-служби ІТК
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2834
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду