detector.media
14.09.2006 13:13
ІТК ініціює громадське обговорення телепремії

Відповідаючи на суспільні очікування, Індустріальний Телевізійний Комітет ініціює конструктивне громадське обговорення нагороди за професійні досягнення у сфері телебачення. Мета – удосконалення галузевої премії.
До 1 листопада ІТК приймає ідеї, думки та зауваження щодо професійної нагороди на електронну адресу award@itk.org.ua. Всі вони будуть презентуватись та обговорюватись на сайті Індустріального Телевізійного Комітету http://www.itk.org.ua.
Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК: „Галузеві премії – обов’язковий елемент розвитку будь-якої сфери. Ми раді бачити, як росте українська телевізійна індустрія, як вона щороку стає все більш професійною. ІТК активно підтримує єдину на сьогодні галузеву ТВ-премію – „Телетріумф”. І ми пишаємося тим, що у 2006 році телеканали-члени ІТК взяли 16 перемог з 19 конкурсних номінацій”.
Проте фахова і суспільна дискусія навколо  „Телетріумфу” показала, що телевізійники готові до змін у професійній премії. Індустріальний Телевізійний Комітет, як провідна галузева асоціація, місія якої – сприяти розвитку українського телебачення, виступила ініціатором знаходження шляхів удосконалення нагороди.
Катерина Котенко: „Українська галузева премія має відображати визнання професійної спільноти, має стати відзнакою, за яку поважають не тільки в Україні. Окрім цього, більшість фахівців погоджуються, що процедура оцінки номінантів і визначення переможців має бути більш методологічно досконалою”.
ІТК підтримує премію Національної ради з питань телебачення і радіомовлення „Телетріумф кілька років поспіль. Комітет висловлює організаторам та співорганізаторам „Телетріумфу” вдячність за проведену величезну роботу і вітає переможців „Телетріумфу-VI”, церемонія нагородження яких відбулася 23 серпня 2006 року.

Детектор медіа за повідомленням прес-служби ІТК
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY