Найближчі номери журналу „Ї” будуть присвячені геополітиці та річниці Помаранчевої революції ,

22 Вересня 2005
491
22 Вересня 2005
15:18

Найближчі номери журналу „Ї” будуть присвячені геополітиці та річниці Помаранчевої революції ,

491
Найближчі номери журналу „Ї” будуть присвячені геополітиці та річниці Помаранчевої революції ,
Якщо календарний рік починається першого січня, то рік книжковий починається з книжкового форуму у Львові, вважає головний редактор журналу „Ї” Тарас Возняк. Тому, мабуть, останні номери його часопису розповідали саме про столицю книжкового форуму - „Галичина - країна міст”, „Галичина - країна людей”.

Найближчі числа журналу будуть присвячені геополітичній ситуації в контексті інтересів Україні, а також річниці „Помаранчевої революції”, підсумки якої спробують підбити автори журналу. Вони, на думку редактора, можуть буди не надто райдужними, як то видавалося. Окремий номер журналу наступного року буде присвячено двадцятим роковинам Чорнобильської катастрофи.

- Крім того ми хочемо зробити дуже веселе число, умовна назва якого „Галицька енциклопедія”, - розповідає пан Возняк,- про те, що треба знати про Галичину і про те, що не треба знати про Галичину. Це своєрідне продовження нашої регіональної теми.

Цікаво, що теми для своїх майбутній номерів редколегія часто черпає з Інтернету.

- Ми відстежуємо відвідуваність нашого сайту, - розповідає редактор. - Якщо число, якому вже два-три роки викликає інтерес, активно відвідується користувачами, це для нас служить сигналом, що цю тему треба продовжувати. Цей моніторинг відвідуваності показує, вдалося нам чи ні знайти актуальні і цікаві теми.


Радослава Чекмишева , „Детектор медіа”

Читайте також:

12-й форум видавців підвів підсумки

У Львові визначено переможців гран-прі конкурсу на найкраще українське видання «Книга форуму 2005»

Сьогодні у Львові відкрився 12 Форум видавців

З 15 по 18 вересня у Львові відбудеться Форум видавців

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду