НМПУ переносить пікетування податкової на 1 серпня

29 Липня 2005
755
29 Липня 2005
14:11

НМПУ переносить пікетування податкової на 1 серпня

755
НМПУ переносить пікетування податкової на 1 серпня
Незалежна медіа-профспілка України та Київська незалежна медіа-профспілка переносять початок пікетування головного офісу податкової на Львівській площі 8, на 11.00 понеділка, 1-го серпня, повідомляє організація.

-Три останні дні тривали постійні переговори та консультації представників податкової і профспілки щодо виходу з конфліктної ситуації, - заявив голова НМПУ Сергій Гузь. – Відразу після нашої прес-конференції за розпорядженням Миколи Катеринчука була створена відповідна робоча група. Ми проговорили всі юридичні аспекти, щодо права профспілки самостійно розпоряджатись своїм майном, чи є в нашому статуті порушення податкового законодавства та інше. Вчора навіть звертались за консультаціями в Міністерство юстиції України. Разом з представниками робочої групи ми дійшли згоди, що статут НМПУ відповідає вимогам законодавства. Це підтвердили і в Мінюсті. Однак, остаточне рішення щодо долі профспілки податковою ще не прийнято, хоча ми на це дуже сподіваємось.

У разі скасування попередніх рішень податкових установ різних рівнів та внесення профспілки в реєстр неприбуткових організацій НМПУ заявляє, що готова відмінити пікетування та відкликати позов з Господарського суду м.Києва.

-Ми не маємо намірів чи планів з’ясовувати стосунки з податковою, - зазначив С.Гузь. – У разі позитивного рішення, вже в понеділок Комітет НМПУ, який збереться на своє засідання, спільно з представниками Комітету КНМП планують обговорити діяльність профспілки в наступні півроку, проведення в жовтні позачергового з’їзду НМПУ, створення Бюро фрілансерів та інші питання. У нас повно роботи, яку ми не можемо зараз виконати через конфлікт з податковою, але ця робота – це дуже потрібна допомога журналістам. Це нас турбує найбільше.

за інф. НМПУ

Читайте також:

Незалежній медіа-профспілці доведеться пікетувати головну податкову країни

В УНІАН прес-конференція Незалежної медіа-профспілки

НМПУ розцінює дії влади як спробу усунути організaцію від надання допомоги журналістам при висвітленні виборчої кампанії-2006

Податкова вдруге відмовила НМПУ у статусі неприбуткової організації

Незалежна медіа-профспілка України оскаржує рішення податківців

Незалежна медіа-профспілка України легалізувалася
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду