В УНІАН прес-конференція Незалежної медіа-профспілки

22 Липня 2005
668
22 Липня 2005
15:02

В УНІАН прес-конференція Незалежної медіа-профспілки

668
В УНІАН прес-конференція Незалежної медіа-профспілки
25 липня в 11.00 в УНІАН відбудеться прес-конференція з приводу судового позову Незалежної медіа-профспілки України до податківців.

Учасники прес-конференції розкажуть про порушення податківцями прав журналістів та ігнорування Президентом Ющенком протестів міжнародних журналістських організацій з цього приводу, повыдомляє УНІАН.

Також на прес-конференції будуть наведенні численні приклади інших порушень прав журналістів, необгрунтованих судових позовів, тиск на журналістів в регіонах, що негативно впливає на свободу слова в Україні.

Буде надана інформація про можливий зрив реалізації в Україні партнерських програм для журналістів за участю Міжнародної федерації журналістів, журналістських організацій з Великобританії, Швеції, Норвегії та Хорватії.

Представники профспілки пояснять, чому конфлікт з податковою вони вважають спланованою кампанію, щоб усунути профспілку від активної діяльності в період парламентських виборів.

У прес-конференції візьмуть участь голова НМПУ Сергій Гузь, голова Київської незалежної медіа-профспілки Кирило Хорошилов, координатор Бюро фрілансерів НМПУ Сергій Баранов, голова первинного осередку в газеті „Президентський вісник” Ольга Коростильова.

UNIAN

Читайте також:

НМПУ переносить пікетування податкової на 1 серпня

НМПУ у серпні проведе публічні заходи протесту з приводу невизнання її неприбутковою організацією

НМПУ розцінює дії влади як спробу усунути організaцію від надання допомоги журналістам при висвітленні виборчої кампанії-2006

Податкова вдруге відмовила НМПУ у статусі неприбуткової організації

Незалежна медіа-профспілка України оскаржує рішення податківців

Незалежна медіа-профспілка України легалізувалася
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
668
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду