2 листопада – онлайн-брифінг «Переслідування журналістів в Україні: як покласти край?»

30 Жовтня 2020
638
30 Жовтня 2020
12:43

2 листопада – онлайн-брифінг «Переслідування журналістів в Україні: як покласти край?»

638
2 листопада – онлайн-брифінг «Переслідування журналістів в Україні: як покласти край?»

2 листопада о 14:00 відбудеться онлайн-брифінг «Переслідування журналістів в Україні: як покласти край?», приурочений до Міжнародного дня ООН за припинення безкарності за злочини проти журналістів.

Як виглядає ситуація із розслідуванням нападів на журналістів і перешкоджанням журналістській діяльності в Україні? Що системно заважає розслідувати злочини проти журналістів? Чи стали представники медіа більш захищеними за останні півтора року, після зміни влади в Україні? Якою є ситуація з роботою медіа в окупованому Криму та як звільнити ув’язнених громадянських журналістів із «Кримської солідарності»? Які кроки має зробити українська влада, аби сприяти покращенню ситуації із захистом прав журналістів в Україні?

Спікери:

Оксана Романюк, виконавча директорка Інституту масової інформації;

Людмила Опришко, медіаюристка ГО «Платформа прав людини»;

Таїсія Кутузова, режисерка документального кіно, співпрацює з KyivPost, «Радіо Свобода» та іншими ЗМІ, потерпіла від нападу поліцейських;

Тетяна Печончик, голова правління Центру прав людини Zmina;

Лутфіє Зудієва, активістка ініціативи «Кримська солідарність»;

Метью Шааф, директор представництва Freedom House в Україні.

Онлайн-брифінг транслюватиметься на сторінках Центру прав людини Zmina, Інституту масової інформації та Платформи прав людини. Захід відбувається за підтримки Freedom House в Україні.

Реєстрація ЗМІ за посиланням.

Відбуватиметься синхронний переклад онлайн-брифінгу на англійську мову. Реєстрація представників міжнародних організацій та посольств за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
638
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду