21 серпня – акція на підтримку Олега Сенцова

20 Серпня 2018
938
20 Серпня 2018
15:58

21 серпня – акція на підтримку Олега Сенцова

938
21 серпня об 11.00, на 100-й день голодування режисера і письменника Олега Сенцова, Український ПЕН спільно з Центром Громадянських Свобод проведе акцію біля Посольства Росії в Києві.
21 серпня – акція на підтримку Олега Сенцова

Організатори закликають киян прийти до Посольства, щоби висловити свою підтримку Олегу Сенцову і продемонструвати світу, що Україна пам’ятає і бореться за своїх політв’язнів.

Акція «Солідарність з Олегом Сенцовим» стане частиною міжнародної ініціативи, започаткованої Міжнародним ПЕНом у Лондоні.

14 серпня Міжнародний ПЕН оголосив марафон написання листів на підтримку Олега Сенцова, які до 20 серпня можна надсилати на адресу: aurelia.Dondo@pen-international.org. 21 серпня всі листи будуть роздруковані й принесені до посольств Росії в різних країнах – з вимогою, щоби Сенцов почав отримувати кореспонденцію і як нагадування високопосадовцям, що вони не мають права мовчати в цій ситуації.

Учасники акції біля Посольства в Києві також читатимуть листи до Олега та його оповідання.

Символом міжнародної акції «Солідарність з Олегом Сенцовим» стане колючий дріт, який організатори акції закликають використовувати на плакатах, футболках і приносити на саму акцію.

Окрім України та Великої Британії, акції «Солідарність з Олегом Сенцовим» одночасно відбудуться в Кенії, Швеції, Данії та Сполучених Штатах Америки. В Україні до Києва приєдналися Вінниця та Львів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
938
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду