detector.media
20.08.2018 15:58
21 серпня – акція на підтримку Олега Сенцова
21 серпня об 11.00, на 100-й день голодування режисера і письменника Олега Сенцова, Український ПЕН спільно з Центром Громадянських Свобод проведе акцію біля Посольства Росії в Києві.

Організатори закликають киян прийти до Посольства, щоби висловити свою підтримку Олегу Сенцову і продемонструвати світу, що Україна пам’ятає і бореться за своїх політв’язнів.

Акція «Солідарність з Олегом Сенцовим» стане частиною міжнародної ініціативи, започаткованої Міжнародним ПЕНом у Лондоні.

14 серпня Міжнародний ПЕН оголосив марафон написання листів на підтримку Олега Сенцова, які до 20 серпня можна надсилати на адресу: aurelia.Dondo@pen-international.org. 21 серпня всі листи будуть роздруковані й принесені до посольств Росії в різних країнах – з вимогою, щоби Сенцов почав отримувати кореспонденцію і як нагадування високопосадовцям, що вони не мають права мовчати в цій ситуації.

Учасники акції біля Посольства в Києві також читатимуть листи до Олега та його оповідання.

Символом міжнародної акції «Солідарність з Олегом Сенцовим» стане колючий дріт, який організатори акції закликають використовувати на плакатах, футболках і приносити на саму акцію.

Окрім України та Великої Британії, акції «Солідарність з Олегом Сенцовим» одночасно відбудуться в Кенії, Швеції, Данії та Сполучених Штатах Америки. В Україні до Києва приєдналися Вінниця та Львів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY