Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 червня 2024 року

1 Липня 2024
43

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
43
День Конституції та підтримка України у світі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «1+1».

Блоку «Ради» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер».. Протягом шести годин в етері показували повтори, зокрема програми «Вечір. Підсумки» та частини гостьової студії попередньої доби.

Застосунок «Резерв+» обговорили із заступницею міністра оборони Катериною Черногоренко. Вона розповіла, що наразі 340 тисяч громадян мають можливість побачити у додатку свої бронювання. Якщо у реєстрах є дані про людей, то не потрібно відвідувати територіальні центри комплектування та отримувати папірці.

Про вибори у США та дебати між Джо Байденом та Дональдом Трампом розмірковувала директорка аналітичного центру «Нова Європа» Альона Гетьманчук. Вона сказала, що після дебатів шанси Байдена на перемогу стали ще менші, тому демократам доведеться змінювати кандидата. Інакше шанс перемогти Трампа буде дуже низький.

У блоці «Ми — Україна» з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем говорили про міжнародну дипломатію. Він звітував про успіхи, яких вдалось досягти протягом червня.

Про місцеве самоврядування в Україні говорили з народним депутатом Віталієм Безгіним («Слуга народу»). Він сказав, що Україна — унікальний кейс, оскільки під час війни проводить євроінтеграційні процеси. Також йшлось про спілкування представників українських громад з міжнародними партнерами.


У дискусійній студії «1+1» про міжнародну політику говорили з віцепрем'єр-міністеркою Ольгою Стефанішиною та народним депутатом Єгором Чернєвим («Слуга народу»). Йшлось про підтримку України та готовність партнерів підіймати ставки у відповідь на рішення російської влади. Чернєв сказав, що західна зброя фактично вперше вдарила по території Росії. Та додав, що західні лідери не дуже хочуть йти на перемовини з Росією, оскільки це призведе до удару по міжнародному праву.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
43
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду