Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 червня 2024 року

5 Червня 2024
50

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
50
Тарифи на електрику та пенсійна реформа.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». повторили минулотижневий підсумковий випуск новин та показали новий випуск програми «Вечір. Підсумки», яку виготовляє команда телеканалу НТН, що входить до складу Inter Media Group.

Про ситуацію з енергетикою дискутували коментатор Сергій Лук’янчук, директор енергетичних програм «Центру Разумкова» Володимир Омельченко та керівник напрямку відновлювальної енергетики та зеленої відбудови України Razom We Stand Максим Бевз.

Підвищення пенсій та пенсійну реформу коментувала народна депутатка Леся Забуранна («Слуга народу»). Вона сказала, що всі країни Європи, крім Угорщини, вже перейшли на багаторівневу пенсійну систему. Та додала, що наразі Україна не планує відмовлятись від нинішньої пенсійної системи. Але хоче дати можливість додатково робити накопичення у пенсійних фондах та отримувати додаткові пенсійні виплати.

У блоці «Ради» про зустріч Володимира Зеленського з президентом Філіппін Фердинандом Ромуальдесом Маркосом-молодшим розповідав прессекретар президента України Сергій Никифоров.

Про вартість електроенергії для населення говорили з народним депутатом Михайлом Цимбалюком (Батьківщина»). Він закликав економити та додав, що для людей, які готують їжу на електроенергії, ціна не змінюватиметься. Далі цю тему обговорювали із заступником міністра енергетики Миколою Колісником.


Наслідки підриву Каховської гідроелектростанції обговорили з нардепом Дмитром Соломчуком («Слуга народу»). Ішлось про вплив руйнування на сільське господарство. Нардеп сказав, що планується відновлення водосховища, оскільки люди та сільське господарство потребують значної кількості води.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
50
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду