Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 травня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 травня 2024 року

24 Травня 2024
306

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 травня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
306
«Олімпіада-2024» та нардепи від «Слуги народу».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 травня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 травня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Усі шість годин показували запис пленарного засідання Верховної Ради.

З політичним оглядачем Богданом Ференсом у студії «Ми — Україна» говорили про ймовірний дозвіл від партнерів бити їхньою зброєю по російських базах на території Росії. Він сказав, що з тією чи іншою етапністю російської агресії розширюються так звані червоні лінії.

Вадим Гутцайт, президент Національного олімпійського комітету, розповідав про участь українців у Олімпіаді-2024 та присутність на іграх російських та білоруських спортсменів. Він висловив впевненість, що усі спортсмени зможуть контролювати свої емоції під час Олімпіади. Рішення відмовитись від бойкоту прийняли з міркувань представленості України на світовому майданчику.

З політичним оглядачем Олегом Саакяном говорили про Глобальний саміт миру. Зокрема, ймовірну участь у саміті президента США Джозефа Байдена. Також гість сказав, що представництво Індії ймовірно зумовлено участю американської делегації.

У блоці «Інтера» з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу») обговорили компенсації за зруйноване житло. Фактично вона звітувала про роботу програми «єВідновлення».

Ще один нардеп від «Слуги народу» Денис Маслов розмірковував про обрання нового судді Конституційного суду. Він сказав, що вперше реалізували положення Конституції про конкурс із вибору суддів: суддя не буде зобов’язаний нікому з політиків, оскільки під час вибору вдалось уникнути політичної складової. 


Народна депутатка Леся Забуранна («Слуга народу») коментувала передачу Україні надходжень від заморожених російських закордонних активів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
306
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду