Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2024 року

26 Травня 2024
307

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
307
Заборона російської церкви та українська молодь за кордоном.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада», «Ми — Україна».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «1+1». Показали новий випуск програми «Нічна варта» та повторили дискусійну студію попередньої доби й огляд світових медіа за участі медійників «Бабеля».

О 7 ранку в етері розпочався показ програми «Марафон. Ранок», який готує команда «Сніданку з 1+1».

Про вступ України до Євросоюзу у студії телеканалу «Рада» розмірковував політичний коментатор Володимир Фесенко. За його словами, рішення про вступ було прийнято ще минулого року й наразі вирішуються технічні питання. Головування Угорщини, на думку гостя, може загальмувати вступ ще на шість місяців. Євроінтеграцію коментував і радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко. Він сказав, що з української сторони усе готово до перемовин.

Ситуацію на сумському та чернігівському напрямках обговорили з речником оперативно-тактичного угруповання «Сіверськ» Вадимом Мисником. За словами військового, ворог обстрілює прикордоння та долучає до роботи диверсійно-розвідувальні групи.

Микита Потураєв, народний депутат від «Слуги народу», коментував політичний вплив переходу Православної Церкви України на новий календар. Він сказав, що Вселенський патріарх Варфоломей хоче провести розмову з Папою Римським Франциском щодо спільного святкування Великодня. Також говорили про заборону діяльності російської церкви на території України.

Народна депутатка Юлія Гришина («Слуга народу») говорила про запуск проєкту з формування молодіжних об’єднань за кордоном. 


У блоці «Ми — Україна» про удар російськими керованими авіабомбами по Харкову говорили з очільником Харківської обласної військової адміністрації Олегом Синєгубовим, речником Харківської обласної прокуратури Дмитром Чубенком та міським головою Харкова Ігорем Тереховим.  Перший безпосередньо знаходився на місці влучання та розповів про те, як ліквідують наслідки та у якому стані постраждалі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
307
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду