detector.media
25.12.2022 10:28
У спільному телемарафоні вперше проінтерв’ювали Андрія Єрмака
У спільному телемарафоні вперше проінтерв’ювали Андрія Єрмака
Принаймні вперше з квітня, коли ми почали нотувати всіх гостей. Кирило Тимошенко включався за цей час п’ятдесят разів.

23 грудня в ефір спільного телемарафону «Єдині новини» вперше щонайменше за вісім місяців включався голова Офісу президента України Андрій Єрмак. Розмова у блоці телеканалу «Рада» тривала 25 хвилин і стосувалася поїздки Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки. Про це йдеться в оперативному моніторингу марафону, який проводять експерти «Детектора медіа».

Запису розмови у відкритих джерелах немає, оскільки парламентський телеканал «Рада» не публікує записів своїх блоків у марафоні. 

Із першого травня 2022 року, коли «Детектор медіа» почав занотовувати всіх гостей і героїв інтерв’ю спільного телемарафону, Андрій Єрмак з’являвся у національному ефірі лише як герой повідомлень і сюжетів, але не в форматі інтерв’ю. Натомість від імені Офісу президента говорили його заступники та радники. Зокрема Кирило Тимошенко за вісім місяців включався в ефір «Єдиних новин» 50 разів.

Також за період із 1 липня, коли «Детектор медіа» почав нотувати всіх гостей російськомовного марафону іномовлення «FreeДом», Андрій Єрмак жодного разу не з’являвся в ньому у форматі інтерв’ю.

Більше про героїв гостьових студій марафону читайте у підсумках моніторингу за листопад.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY