Серіал «Нюхач» виробництва Film.ua продано у Францію

Серіал «Нюхач» виробництва Film.ua продано у Францію

27 Червня 2014
4436
27 Червня 2014
10:51

Серіал «Нюхач» виробництва Film.ua продано у Францію

4436
Серіал «Нюхач» виробництва Film.ua продано у Францію
Серіал «Нюхач» виробництва Film.ua продано у Францію

Компанія Film.ua Distribution уклала угоду з французькою компанією Box Distribution на передачу всіх видів прав на перший сезон детективного серіалу «Нюхач» виробництва компанії Film.ua. Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

Дистрибуція серіалу поширюється на всі франкомовні території, які включають у себе понад 30 країн світу.

 

Раніше Film.ua Distribution продала формат серіалу «Нюхач» французькій телекомпанії TF1.

 

Прем'єра детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та Росії. Також права на трансляцію «Нюхача» було продано в Болгарію, Естонію.

 

Наразі триває робота над другим сезоном, що як і перший складається з восьми серій. Режисер і автор ідеї Артем Литвиненко запросив оператора Грехема Фрейка, який працював над британським серіалом «Абатство Даунтон». Другий сезон в Україні також вийде на ICTV.

 

Нагадаємо, головний герой вертикального детективного серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен розкривати будь-які таємниці та злочини. За запахом він може розказати усе про людину: що вона їла, з ким спала, чи є в неї алібі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду