ICTV покаже детективний серіал «Нюхач-2»

ICTV покаже детективний серіал «Нюхач-2»

15 Листопада 2013
12927
15 Листопада 2013
12:19

ICTV покаже детективний серіал «Нюхач-2»

12927
ICTV покаже детективний серіал «Нюхач-2»
ICTV покаже детективний серіал «Нюхач-2»

Другий сезон серіалу «Нюхач» покаже канал ICTV. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Серіал виробляє компанія Film.ua за власним форматом. 11 листопада перший сезон детективного процедуралу «Нюхач» стартував на ICTV вдало, значно підвищивши середні показники каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», другий сезон, як і перший, складатиметься з восьми серій. Зйомки розпочались у жовтні і триватимуть до кінця року. За цей час планується  відзняти перші чотири серії. Після нового року зніматимуть ще чотири епізода.

 

Канал ICTV повідомляє, що до знімальної групи приєднався британський оператор Грехем Фрейк, який працював над культовими серіалами «Доктор Хто» і « Абатство Даунтон».

 

«Коли режисер і продюсер запросили мене, я подивився перший сезон, і він мені сподобався. Я люблю трилери і драми. Деякі епізоди в "Нюхача" дуже серйозні, а над деякими можна добряче посміятися. Це чудовий мікс стилів. Мені захотілося стати частиною цього проекту», - зазначив пан Фрейк.

 

Нагадаємо,  головний герой вертикального детективного серіалу  «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен  розкривати будь-які таємниці та злочини. За запахом він  може розказати усе про людину: що вона їла, з ким спала, чи є у неї алібі.

 

Режисер серіалу Артем Литвиненко, продюсер Віктор Мирський, виконавчий продюсер  Андрій Ризванюк, автори сценарію Артем Литвиненко та Андрій Бабік. У ролях: Кирило Кьяро, Іван Оганесян, Марія Аніканова, Олександр Тютін, Борис Каморзін та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду