Інтернет-видання «Апостроф» залишив головред Валерій Калниш (ОНОВЛЕНО)

Інтернет-видання «Апостроф» залишив головред Валерій Калниш (ОНОВЛЕНО)

26 Вересня 2014
4703
26 Вересня 2014
12:29

Інтернет-видання «Апостроф» залишив головред Валерій Калниш (ОНОВЛЕНО)

4703
Інтернет-видання «Апостроф» залишив головред Валерій Калниш (ОНОВЛЕНО)
Інтернет-видання «Апостроф» залишив головред Валерій Калниш (ОНОВЛЕНО)

Валерій Калниш, який займав посаду головного редактора новоствореного інтернет-видання «Апостроф», заявив, що залишив роботу у цьому ЗМІ місяць тому. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Нагадаємо, видання «Апостроф» за доменним іменем apostrophe.com.ua розпочало роботу 11 серпня. Його колектив складали переважно екс-співробітників газети «Коммерсантъ-Украина», яку було закрито навесні. Валерій Калниш очолював газету як головний редактор півтора роки.

 

Серед інших тез у своїй публікації в соцмережі пан Калниш зазначив: «НЕ є головним редактором «Апострофа» вже майже місяць, а ви ж і не помітили зміни на ФБ в розділі інформація, правда? Але це й добре. Видання правильне, і якщо його журналістам не заважатимуть, буде ставати кращим з кожним днем​​. НЕ йду з журналістики», - написав він.

 

Інтернет-видання «Дуся» публікує коментар пана Калниша з приводу його звільнення. «В "Апострофі" я виконав своє завдання - сайт запрацював, він користується довірою читачів, замітки пишуться, стрічка новин наповнюється оперативно. Тобто те, для чого мене запрошували - запустити проект - виконано. Що стосується питання - куди я пішов. Ще коли я був головредом "Апострофа", я продовжував співпрацю з "Радио Вести". Продовжую його і зараз. Крім цього я пишу ще для журналу The New Times, головний редактор якого Євгенія Альбац, і колонки в журнал "Фокус"», - сказав Валерій Калниш.

 

За його словами, поки інших пропозицій йому не надходило. Зараз обов'язки головреда «Апострофа» виконує Олександр Свириденко, який був редактором відділу «Політика» в «Коммерсантъ-Украина».

 

Нагадаємо, 18 вересня Валерій Калниш повернувся на радіостанцію «Вести» у якості ведучого, де раніше працював заступником головного редактора.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду