Валерій Калниш став заступником головного редактора радіо «Вести»

Валерій Калниш став заступником головного редактора радіо «Вести»

18 Березня 2014
6579
18 Березня 2014
13:19

Валерій Калниш став заступником головного редактора радіо «Вести»

6579
Валерій Калниш став заступником головного редактора радіо «Вести»
Валерій Калниш став заступником головного редактора радіо «Вести»

Екс-головред газети «Коммерсантъ-Украина» Валерій Калниш призначений заступником головного редактора радіо «Вести». Про це в прямому ефірі радіо «Вести», яке стартувало сьогодні, 18 березня, повідомив головний редактор мовника Олексій Воробйов.

 

Як розповів пан Калниш у коментарі «Детектор медіа», він займатиметься інформаційним мовленням радіо «Вести». «Також я буду випусковим редактором, найімовірніше, ранкових і щоденних ефірів. На розсуд керівництва, можливо, долучатимуся до участі в програмах», - додав він.

 

Щодо іншого проекту - щотижневика та інформаційного сайту, про запуск якого оголосив «Коммерсантъ-Украина», Валерій Калниш планує продовжити займатися ним та, як припускає, зможе поєднувати дві посади.

 

«Протягом найближчих місяців я це поєднуватиму. Переді мною стоїть завдання створити тижневик "під ключ". І цю задачу я виконуватиму разом зі своїми друзями Андрієм Гоголєвим та Андрієм Юхименком. Коли її буде виконано, й буде сенс повертатися до розмови, де хто лишається», -  розповів Валерій Калниш.

 

Нагадаємо, видавничий дім «Комерсант-Україна», що видавав щоденну ділову газету «Коммерсантъ Украина», припинив роботу. В Україні залишиться лише корпункт російської газети «Коммерсант». Натомість колектив видавничого дому розпочинає підготовку нового проекту. Як розповів Валерій Калниш у інтерв`ю «Детектор медіа», участь у ньому запропонували всій команді видання «Коммерсантъ-Украина». Щодо своєї посади у ньому пан Калниш ще не визначився. При цьому він не уточнив, хто є інвестором та хто буде видавцем-юридичною особою проекту.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», радіо «Вести» - черговий проект холдингу «Мультимедіа Інвест Груп» Ігоря Гужви, який також видає щоденну газету «Вести» і щотижневий журнал «Вести. Репортер». Керівником проекту став Дмитро Солопов, головним редактором - Олексій Воробйов, обоє - екс-керівники російської радіостанції «Коммерсант FM». Шеф-редактор служби новин - Сакен Аймурзаев. Ведучі радіо «Вести»: Матвій Ганапольський (ведучий ранкового шоу), Василіса Фролова, Вікторія Хмельницька, Ксенія Туркова, Наталія Валевська, Костянтин Дорошенкота інші.

 

Валерію Калнишу від початку було запропоновано посаду ведучого.

 

Радіо «Вести» розпочало мовлення 18 березня у форматі news&talk у чотирьох містах України на частотах, що раніше належали UMH Group і на яких за умовами партнерства з UMH мовило «Радіо 24»: у Києві (104,6 МГц), Харкові (100,5 МГц), Дніпропетровську (107,7 МГц) і Севастополі (87,7 МГц). Онлайн-мовлення радіо «Вести» також стартувало  18 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду