Валерій Калниш знову буде ведучим на радіо «Вести»

Валерій Калниш знову буде ведучим на радіо «Вести»

18 Серпня 2014
4625
18 Серпня 2014
15:21

Валерій Калниш знову буде ведучим на радіо «Вести»

4625
Валерій Калниш знову буде ведучим на радіо «Вести»
Валерій Калниш знову буде ведучим на радіо «Вести»

Екс-головний редактор закритої навесні ділової газети «КоммерсантЪ-Украина», колишній заступник головного редактора радіо «Вести»  Валерій Калниш, який наразі очолює нове інтернет-видання «Апостроф», повертається на цю радіостанцію у якості ведучого. Про це сьогодні, 18 серпня, він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

 

«На цьому тижні буду в ефірі радіо «Вести». Двічі на день. Удень - спецпроект, присвячений Дню Незалежності. Увечері (19-20) - програма «Герой дня». Зараз - з 11 до 12 - буду спілкуватися в ефірі радіо «Вести» з Левком Лук'яненком», - написав він.

 

Скільки триватиме співпраця шеф-редактора «Апострофа» з радіостанцією, не повідомляється.

 

Нагадаємо, з 11 серпня розпочало роботу нове суспільно-політичне інтернет-видання «Апостроф» за доменним іменем apostrophe.com.ua. До команди «Апострофа» увійшло 20 екс-співробітників закритої російськими власниками газети «Коммерсантъ-Украина» та один журналіст УНІАН.

 

У березні Валерій Калниш став заступником головного редактора радіо «Вести». Він припускав, що зможе поєднувати роботу на радіо та в новому проекті «комерсантівців». Зрештою, він залишив радіостанцію, подавши заяву про своє звільнення 10 липня, щоб приступити до роботи над проектом «Апостроф».

 

Як розповів «ВідеоТеці» Валерій Калниш, нині на ринку існує безліч різних інтернет-видань суспільно-політичного спрямування, однак «Апостроф» готовий витримувати конкуренцію та надавати читачу якісні та ексклюзивні публікації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду