detector.media
26.09.2014 12:29
Інтернет-видання «Апостроф» залишив головред Валерій Калниш (ОНОВЛЕНО)
Інтернет-видання «Апостроф» залишив головред Валерій Калниш (ОНОВЛЕНО)

Валерій Калниш, який займав посаду головного редактора новоствореного інтернет-видання «Апостроф», заявив, що залишив роботу у цьому ЗМІ місяць тому. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Нагадаємо, видання «Апостроф» за доменним іменем apostrophe.com.ua розпочало роботу 11 серпня. Його колектив складали переважно екс-співробітників газети «Коммерсантъ-Украина», яку було закрито навесні. Валерій Калниш очолював газету як головний редактор півтора роки.

 

Серед інших тез у своїй публікації в соцмережі пан Калниш зазначив: «НЕ є головним редактором «Апострофа» вже майже місяць, а ви ж і не помітили зміни на ФБ в розділі інформація, правда? Але це й добре. Видання правильне, і якщо його журналістам не заважатимуть, буде ставати кращим з кожним днем​​. НЕ йду з журналістики», - написав він.

 

Інтернет-видання «Дуся» публікує коментар пана Калниша з приводу його звільнення. «В "Апострофі" я виконав своє завдання - сайт запрацював, він користується довірою читачів, замітки пишуться, стрічка новин наповнюється оперативно. Тобто те, для чого мене запрошували - запустити проект - виконано. Що стосується питання - куди я пішов. Ще коли я був головредом "Апострофа", я продовжував співпрацю з "Радио Вести". Продовжую його і зараз. Крім цього я пишу ще для журналу The New Times, головний редактор якого Євгенія Альбац, і колонки в журнал "Фокус"», - сказав Валерій Калниш.

 

За його словами, поки інших пропозицій йому не надходило. Зараз обов'язки головреда «Апострофа» виконує Олександр Свириденко, який був редактором відділу «Політика» в «Коммерсантъ-Украина».

 

Нагадаємо, 18 вересня Валерій Калниш повернувся на радіостанцію «Вести» у якості ведучого, де раніше працював заступником головного редактора.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY