Перший національний покаже серію короткометражок для підлітків

Перший національний покаже серію короткометражок для підлітків

10 Вересня 2014
5813
10 Вересня 2014
13:01

Перший національний покаже серію короткометражок для підлітків

5813
Перший національний покаже серію короткометражок для підлітків
Перший національний покаже серію короткометражок для підлітків

З 13 вересня на Першому національному стартує показ серії короткометражних художніх фільмів для підлітків. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Усі підготовлені для показу стрічки - виробництва компаній-членів Європейської мовної спілки. В ефірі телеканалу вийдуть короткометражки з Великобританії, Чехії, Нідерландів, Ісландії, Хорватії, Німеччини та Гонконгу: «Ема», «Ера генжі», «Велет», «Любов, торти і рок-н-рол», «Колесо огляду», «Йірка і білі миші», «Велика крадіжка», «Обіцянка», «Маленький прибулець» та «У пошуках світла».

 

«Перший національний покаже ці фільми спеціально для підлітків і всіх зацікавлених у контенті молодіжного спрямування. У цих стрічках ітиметься про життя 8-9 річних дітей різних соціальних груп, які мають активну життєву позицію і впливають не лише на власне життя, а й на життя людей навколо. Важливо, що у кожному з десяти фільмів  зроблено акцент не на діалогах, а на діях та реакціях людей - усе влаштовано так, щоб підлітки могли сприйняти події емоційно, шляхом емпатії, співчуття», - зазначають у прес-службі телеканалу.

 

Перша стрічка «Ема» виробництва хорватського мовника HRT вийде в ефірі телеканалу 13 вересня о 13.55.

 

Нагадаємо, 10 вересня на Першому відбудеться прем'єра проекту «Довженко в огні», створеного творчим об'єднанням документальних фільмів і програм НТКУ до 120-річчя з дня народження українського кінорежисера.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5813
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду