detector.media
10.09.2014 13:01
Перший національний покаже серію короткометражок для підлітків
Перший національний покаже серію короткометражок для підлітків

З 13 вересня на Першому національному стартує показ серії короткометражних художніх фільмів для підлітків. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Усі підготовлені для показу стрічки - виробництва компаній-членів Європейської мовної спілки. В ефірі телеканалу вийдуть короткометражки з Великобританії, Чехії, Нідерландів, Ісландії, Хорватії, Німеччини та Гонконгу: «Ема», «Ера генжі», «Велет», «Любов, торти і рок-н-рол», «Колесо огляду», «Йірка і білі миші», «Велика крадіжка», «Обіцянка», «Маленький прибулець» та «У пошуках світла».

 

«Перший національний покаже ці фільми спеціально для підлітків і всіх зацікавлених у контенті молодіжного спрямування. У цих стрічках ітиметься про життя 8-9 річних дітей різних соціальних груп, які мають активну життєву позицію і впливають не лише на власне життя, а й на життя людей навколо. Важливо, що у кожному з десяти фільмів  зроблено акцент не на діалогах, а на діях та реакціях людей - усе влаштовано так, щоб підлітки могли сприйняти події емоційно, шляхом емпатії, співчуття», - зазначають у прес-службі телеканалу.

 

Перша стрічка «Ема» виробництва хорватського мовника HRT вийде в ефірі телеканалу 13 вересня о 13.55.

 

Нагадаємо, 10 вересня на Першому відбудеться прем'єра проекту «Довженко в огні», створеного творчим об'єднанням документальних фільмів і програм НТКУ до 120-річчя з дня народження українського кінорежисера.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY