У новому сезоні дитячий канал «Плюсплюс» покаже три проекти оригінального формату

У новому сезоні дитячий канал «Плюсплюс» покаже три проекти оригінального формату

5 Вересня 2014
6240
5 Вересня 2014
18:09

У новому сезоні дитячий канал «Плюсплюс» покаже три проекти оригінального формату

6240
У новому сезоні дитячий канал «Плюсплюс» покаже три проекти оригінального формату
У новому сезоні дитячий канал «Плюсплюс» покаже три проекти оригінального формату

У новому сезоні дитячий канал групи «1+1 медіа» «Плюсплюс» покаже  проекти оригінального формату «Це наше і це твоє»,«Казка з татом» та «Корисні підказки». Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний продюсер телеканалу Іванна Найда.

 

«Це наше і це твоє» телеканал готує силами свого департаменту дизайну та промо. « Плюсплюс» створює короткі анімаційні відео з фактами про Україну, якими можна пишатись. У першому сезоні проекту «Це наше і це твоє» було вісім серій. У  жовтні стартуватиме другий сезон, для якого готується стільки ж епізодів.

 

«Факти про Україну подаються у простій, дотепній формі. Відео побудоване на асоціативному ряді. Для того, щоб дитина запам'ятала, що трембіта - найдовший музичний інструмент в світі, а до того ж і дуже легкий - проводимо аналогії, що її вага дорівнює вазі маленького кошеняти - 1, 5 кг. А те, що наш літак "Мрія" найбільший в світі, діти легко запам'ятовують, бо у нього вміщається 50 слонів, або два кашалоти. Все, що ми говоримо, намагаємось візуалізувати.  Нам важливо достукатись до уяви дитини, зробити так, щоб їй це було легко запам'ятати і цікаво переказувати», - зазначила Іванна Найда.

 

 

В проекті «Казка з татом», перший сезон якого вийшов навесні, телеканал анімує дитячі книжки. «Завдяки чудо-техніці оживають персонажі з реальних книжок, а "зіркові" тата розповідають історію. Нам дуже подобається бачити їх у нестандартній для них ролі, хоча звичній для їхніх дітей», - коментує пані Найда.

 

Загалом у двох сезонах відзнялись 16 «зіркових» тат, серед «ведучих» першого сезону - Юрій Горбунов, Іван Малкович, Андрій Доманський, Валерій Харчишин та інші.

 

Прем'єра другого сезону проекту відбудеться 1 жовтня. В ефір каналу програма виходитиме по буднях о 21.00. Для нового сезону було створено 11 казок, героями яких стали власні персонажі каналу. Деталі цих епізодів телеканал обіцяє розкрити згодом.  

 

На сайті  каналу «Плюсплюс» є розділ проекту «Казка з татом» у форматі караоке: кожен батько може зайти на сайт, обрати будь-яку казку та своїм голосом начитати її своїй дитині у зручний для себе час.

 

 

Програма «Корисні підказки», перший сезон якої зараз виходить в ефірі телеканалу, а другий - готується, орієнтована на дітей різного віку та їх батьків. 

 

«"Корисні підказки" - це поради, які має знати кожна дитина. В програмі розкриваються важливі для дітей проблеми, які батьки інколи забувають пояснити, або їм здається, що це очевидні речі, а діти не знають, як про це запитати. Теми, які звучать в "Корисних підказках", ми підбирали разом з психологом. Наприклад, як поводитись, якщо ти новенький в школі,  грати чи ні на "слабо", що робити, якщо загубився в транспорті», - зазначає Іванна Найда.

 

 

Проекти «Казка з татом» і «Корисні підказки» для телеканалу «Плюсплюс» готує продакшн «Мастер Відео».

 

Нагадаємо, нещодавно телеканал «Плюсплюс» повідомив, які мультфільми показуватиме в новому сезоні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду