detector.media
05.09.2014 18:09
У новому сезоні дитячий канал «Плюсплюс» покаже три проекти оригінального формату
У новому сезоні дитячий канал «Плюсплюс» покаже три проекти оригінального формату

У новому сезоні дитячий канал групи «1+1 медіа» «Плюсплюс» покаже  проекти оригінального формату «Це наше і це твоє»,«Казка з татом» та «Корисні підказки». Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний продюсер телеканалу Іванна Найда.

 

«Це наше і це твоє» телеканал готує силами свого департаменту дизайну та промо. « Плюсплюс» створює короткі анімаційні відео з фактами про Україну, якими можна пишатись. У першому сезоні проекту «Це наше і це твоє» було вісім серій. У  жовтні стартуватиме другий сезон, для якого готується стільки ж епізодів.

 

«Факти про Україну подаються у простій, дотепній формі. Відео побудоване на асоціативному ряді. Для того, щоб дитина запам'ятала, що трембіта - найдовший музичний інструмент в світі, а до того ж і дуже легкий - проводимо аналогії, що її вага дорівнює вазі маленького кошеняти - 1, 5 кг. А те, що наш літак "Мрія" найбільший в світі, діти легко запам'ятовують, бо у нього вміщається 50 слонів, або два кашалоти. Все, що ми говоримо, намагаємось візуалізувати.  Нам важливо достукатись до уяви дитини, зробити так, щоб їй це було легко запам'ятати і цікаво переказувати», - зазначила Іванна Найда.

 

 

В проекті «Казка з татом», перший сезон якого вийшов навесні, телеканал анімує дитячі книжки. «Завдяки чудо-техніці оживають персонажі з реальних книжок, а "зіркові" тата розповідають історію. Нам дуже подобається бачити їх у нестандартній для них ролі, хоча звичній для їхніх дітей», - коментує пані Найда.

 

Загалом у двох сезонах відзнялись 16 «зіркових» тат, серед «ведучих» першого сезону - Юрій Горбунов, Іван Малкович, Андрій Доманський, Валерій Харчишин та інші.

 

Прем'єра другого сезону проекту відбудеться 1 жовтня. В ефір каналу програма виходитиме по буднях о 21.00. Для нового сезону було створено 11 казок, героями яких стали власні персонажі каналу. Деталі цих епізодів телеканал обіцяє розкрити згодом.  

 

На сайті  каналу «Плюсплюс» є розділ проекту «Казка з татом» у форматі караоке: кожен батько може зайти на сайт, обрати будь-яку казку та своїм голосом начитати її своїй дитині у зручний для себе час.

 

 

Програма «Корисні підказки», перший сезон якої зараз виходить в ефірі телеканалу, а другий - готується, орієнтована на дітей різного віку та їх батьків. 

 

«"Корисні підказки" - це поради, які має знати кожна дитина. В програмі розкриваються важливі для дітей проблеми, які батьки інколи забувають пояснити, або їм здається, що це очевидні речі, а діти не знають, як про це запитати. Теми, які звучать в "Корисних підказках", ми підбирали разом з психологом. Наприклад, як поводитись, якщо ти новенький в школі,  грати чи ні на "слабо", що робити, якщо загубився в транспорті», - зазначає Іванна Найда.

 

 

Проекти «Казка з татом» і «Корисні підказки» для телеканалу «Плюсплюс» готує продакшн «Мастер Відео».

 

Нагадаємо, нещодавно телеканал «Плюсплюс» повідомив, які мультфільми показуватиме в новому сезоні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY