«Плюсплюс» запустить анімаційний проект «Корисні підказки»

«Плюсплюс» запустить анімаційний проект «Корисні підказки»

28 Серпня 2013
19003
28 Серпня 2013
13:24

«Плюсплюс» запустить анімаційний проект «Корисні підказки»

19003
«Плюсплюс» запустить анімаційний проект «Корисні підказки»
«Плюсплюс» запустить анімаційний проект «Корисні підказки»

У новому телевізійному сезоні сімейний телеканал «Плюсплюс» групи «1+1 медіа» запустить анімаційний дитячий проект «Корисні підказки». Про це повідомила генеральний продюсер «Плюсплюс» Іванна Найда (на фото) на презентації 28 серпня.

 

У програмі в мультяшній формі даватимуть поради дітям, як вирішувати проблеми, ставити будь-які запитання, діяти в неочікуваних і складних ситуаціях. «Ідея виникла разом з наших психологом, - розповіла пані Найда. - Теми будуть, наприклад, страх нової школи, коли дражнять, коли ти товстий. Десь 20 ситуацій, з якими ми в дитинстві стикалися, і не завжди дорослі могли нам підказати вихід».

 

«Корисні підказки» почнуть виходити в ефір під час осінніх шкільних канікул. Планується 40 епізодів хронометражем 10 хвилин.

 

Проект на замовлення каналу знімає студія «Майстер Відео», режисер - Сергій Гаврилов (креативний продюсер «Вечірньої казки» на Першому національному та повнометражного 3D-мультфільму «Микита Кожем`яка»).

 

 

«Коли ми зробили першу пілотну серію, самі почалися сумніватися. Нам здалося, що 10 хвилин - забагато і складно для сприйняття. Ми провели фокус-групи в трьох українських школах, і результат нас вразив: дітям це цікаво, вони дивилися від початку до кінця, ставили питання. І ми навіть деякі кадри замінили, тому що вони здалися їм страшними», - розповіла пані Найда.

 

Нагадаємо, з 2 вересня на каналі «Плюсплюс» стартує дитячий анімаційний проект «Казка з татом».

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19003
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду