«Воля» зазнає тиску на сході, але не розголошує подробиці

«Воля» зазнає тиску на сході, але не розголошує подробиці

1 Серпня 2014
5066
1 Серпня 2014
18:33

«Воля» зазнає тиску на сході, але не розголошує подробиці

5066
«Воля» зазнає тиску на сході, але не розголошує подробиці
«Воля» зазнає тиску на сході, але не розголошує подробиці

Керівництво компанії «Воля-кабель» заявило, що компанія робить усе можливе, аби виконати зобов'язання перед абонентами по всій Україні, але зазнає постійного тиску на сході.

 

«У Донецькій та Луганській областях є вільні міста, в яких ми маємо можливість мовити. Але ми також робимо все від нас залежне, аби захистити співробітників «Волі» у східних регіонах», - заявив генеральний директор компанії «Воля» Джордж Жембері під час презентації 1 серпня власних кіноканалів «Волі» Cine+.

 

Маркетинговий директор компанії Вікторія Цомая також повідомила, що «Воля» не має змогу розголошувати детальну інформацію про роботу провайдера в Донбасі через побоювання за життя та безпеку своїх працівників у Донецькій та Луганській областях.

 

«Ми постійно стикаємося з дуже великими труднощами. Але будь-яке слово, сказане нами, може стати причиною виникнення фізичного ризику для наших колег, які знаходяться в зоні бойових дій», - наголосила маркетинговий директор компанії «Воля» Вікторія Цомая.

 

За словами Джорджа Жембері, «Воля-кабель» продовжує свою трансформацію на території окупованого Криму.

 

«У Криму відбулися зміни, які ще тривають, і ми намагалися винести найкраще з них для своїх споживачів. У зв'язку з цим у компанії прийняли рішення передати наших абонентів іншій компанії, яка сплачує нам за це. Чого ми не хотіли, так це припинення надання послуг нашим абонентам», - повідомив гендиректор «Волі».

 

У компанії також наголосили на тому, що тяжко пережили рішення суду про заборону ретрансляції низки російських каналів по Україні.

 

«Звісно, навесні ми стикнулися із певним засмученням з боку наших абонентів, і досить непросто подолали цей бар'єр. Але, натомість, ми змогли надати абонентам компанії з 19 міст України три канали, ретрансляція яких знаходиться в законному полі: це "Дождь", "Трофей" та "Еспресо ТV"», - повідомила пані Цомая.

 

В пакетах аналогового телебачення «Воля-кабель» замінила заборонені до ретрансляції російські канали на «Время» (російський ретро-канал), «Сонце» та «Еспресо ТV».

 

За словами пані Цомая, враховуючи складну ситуацію в інформаційному просторі, під час підготовки проекту Cine+ у компанії робили ставку на фільми, в яких не порушуються питання політики. «Вони, звичайно, є продуктом російського кінематографу, які ми напряму купуємо в наших дистрибуторів. Але це звичний для глядачів, не заполітизований контент», - повідомила Вікторія Цомая.

 

Нагадаємо, сьогодні, 1 серпня, компанія «Воля» запустила у своїх кабельних мережах п'ять власних кіноканалів Cine+, на яких транслюватиметься відеоконтент кіностудій і дистрибуторів Walt Disney, Universal, «Централ Партнершип» та «АртХаусТрафік». Джордж Жембері повідомив, що планує вивести їх на самоокупність протягом двох-трьох років за сприятливих обставин.

 

1 липня «Воля-кабель» заявила про припинення надання своїх послуг на території окупованого Російською Федерацією півострова Крим. Компанія передала кримських абонентів на обслуговування російської компанії ТОВ «Телекомунікаційні системи», яка також використовуватиме бренд «Воля».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5066
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду