«Воля-кабель» з 1 липня залишає Крим

«Воля-кабель» з 1 липня залишає Крим

10 Червня 2014
3831
10 Червня 2014
18:29

«Воля-кабель» з 1 липня залишає Крим

3831
«Воля-кабель» з 1 липня залишає Крим
«Воля-кабель» з 1 липня залишає Крим

Провайдер кабельного телебачення та інтернету ТОВ «Воля-кабель» (Київ) з 1 липня вирішив припинити надання послуг у Криму. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу компанії.

 

«З 1 липня 2014 року "Воля-Кабель" припинить надання послуг на території Криму. Як компанія, яка завжди діє відповідно до закону, ми не можемо працювати в стані правового вакууму, в умовах, коли немає можливості дотримуватися українських законів», - повідомили в компанії.

 

У Криму «Воля», зокрема, не має можливості приймати і ретранслювати українські телеканали, як того вимагає українське законодавство.

 

«Крім того, відсутня можливість отримання оплати в рублях, що не можна зробити при роботі через філію або представництво української компанії», - повідомили у «Волі».

 

За повідомленням прес-служби, кримські абоненти будуть передані на обслуговування російської компанії ТОВ «Телекомунікаційні системи», з якою «Воля» уклала відповідний договір. «Згідно з угодою, цей провайдер буде надавати послуги нашим абонентам в тому ж обсязі і без істотних змін у ціні. Для цього "Телекомунікаційні системи" можуть тимчасово використовувати бренд "Воля", сплачуючи нам за це роялті», - уточнили в прес-службі «Волі».

 

«Воля-кабель» надавала послуги в Сімферополі та Севастополі. Досі на кримському сайті компанії висить оголошення: «Компанія "Воля" офіційно заявляє, що послуги кабельного телебачення та інтернет-доступу будуть і надалі надаватися стабільно, в повному обсязі та з урахуванням ваших побажань. Ми готові адаптуватися до нових умов роботи провайдерів у Криму».

 

Раніше про рішення згорнути бізнес у Криму повідомила ще одна телекомунікаційна компанія, CDMA-оператор PeopleNet.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду