«Воля» розраховує вивести п’ять власних каналів на самоокупність за два-три роки та хоче популяризувати HD

«Воля» розраховує вивести п’ять власних каналів на самоокупність за два-три роки та хоче популяризувати HD

1 Серпня 2014
4996
1 Серпня 2014
16:35

«Воля» розраховує вивести п’ять власних каналів на самоокупність за два-три роки та хоче популяризувати HD

4996
«Воля» розраховує вивести п’ять власних каналів на самоокупність за два-три роки та хоче популяризувати HD
«Воля» розраховує вивести п’ять власних каналів на самоокупність за два-три роки та хоче популяризувати HD

Компанія «Воля-кабель» планує вивести на самоокупність п'ять власних ексклюзивних кіноканалів Cine+ за два-три роки в разі сприятливих обставин. Про це сьогодні, 1 серпня, на презентації з нагоди запуску групи каналів Cine+ повідомив генеральний директор компанії «Воля-кабель» Джордж Жембері. «Інвестиції в цей проект були заплановані як довготривалі», - додав він.

 

П'ять кіноканалів Cine+ виробництва компанії «Воля», на яких транслюватиметься відеоконтент кіностудій і дистрибуторів Walt Disney, Universal, «Централ Партнершип» та «АртХаусТрафік», стартували 1 серпня. «Сьогодні опівночі близько чверті мільйонів наших абонентів мали змогу ознайомитися з каналами Cine+. Вони були додані до наших стандартних пакетів без стягування додаткової платні», - повідомила директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

 

За словами Джорджа Жембері, провайдер інвестував у новітні технології близько 300 млн гривень, також близько 50 мільйонів було додатково витрачено на контент провідних голлівудських кіностудій. Таким чином, цьогорічні інвестиції компанії «Воля» у власний розвиток становлять 350 млн гривень замість звичних 200 млн гривень на рік.

 

 

Джордж Жембері

 

«Головна складність укладення договору з нашими диструбуторами полягала в їхній недовірі до українського ринку. Зокрема, їх турбувало питання легалізації кіноконтенту, яке так гостро стоїть в Україні. Ще два роки тому іноземні компанії не хотіли надавати права українським провайдерам на використання їхньої продукції за справедливу ціну. Наразі ж ми уклали комплексні договори з Walt Disney, Universal, "Централ Партнершип" та "АртХаусТрафік"», - повідомив Джордж Жембері.

 

Він також заявив, що наразі «Воля-кабель» веде перемовини ще з двома великими групами, про результати яких буде повідомлено в разі укладання двосторонніх угод.

 

За словами програмного директора «Волі-кабель» Сергія Осадчого, керівництво компанії зацікавлене і в подальшому запуску власних жанрових каналів, але наразі ця галузь не є найбільш пріоритетною. «Поки що ми плануємо вдосконалювати якість свого обслуговування, і популяризувати високу чіткість зображення (HD) на українському телебаченні. Нас цікавить усе, що пов'язано з HD», - заявив пан Осадчий. За його словами, за останні дев'ять місяців база абонентів HD-телебачення «Волі» збільшилася втричі.

 

 

Сергій Осадчий і генеральний директор компанії «АртХаусТрафік» Денис Іванов

 

Як писала «Детектор медіа», «Воля» запустила п'ять власних кіноканалів Cine+, які еволюціонували із сервісу «Воля Кіно HD»:

- «Воля Cine+», який транслюватиме касові стрічки в форматі SD;

- «Воля Cine+ HD», на якому показуватимуться подібні фільми у форматі високої чіткості;

- «Воля Cine+ Hit HD», на якому відбуватимуться прем'єри касових стрічок;

- «Воля Cine+ Mix», який транслюватиме одночасно фільми та серіали;

- «Воля Cine+ Legend», створений для показу легенд кінематографу.

 

Нові абоненти компанії «Воля», які захочуть підключити пакет «Воля Cine+» (містить п'ять каналів Cine+), зможуть зробити це за акційною пропозицією за 10 гривень на місяць, яка діятиме протягом серпня. Згодом, абоненти компанії «Воля» зможуть переглядати кіноканали Cine+ за регламентованою ціною - 30 гривень на місяць, а розширений пакет «Воля Сine+ Vip», що включає в себе п'ять каналів «Волі», а також кіноканали «Наше кино», «ТВ-XXI», «Телеклуб», «Детский мир», «Комедия ТВ», Universal Channel і «Наше новое кино» - за 45 гривень на місяць.

 

Крім того, за рахунок нових каналів буде розширено наповнення пакета «Воля HD». До нього ввійдуть «Воля Cine+ HD», «Воля Cine+ Hit HD», Discovery Showcase HD, Fox HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Animal Planet HD і myZen.tv HD. Ціна пакета для абонентів компанії, як і раніше, становитиме 40 грн на місяць.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду