«1+1» покаже міні-серіал Оксани Байрак «Моє нове життя»

«1+1» покаже міні-серіал Оксани Байрак «Моє нове життя»

19 Червня 2014
7804
19 Червня 2014
18:18

«1+1» покаже міні-серіал Оксани Байрак «Моє нове життя»

7804
«1+1» покаже міні-серіал Оксани Байрак «Моє нове життя»
«1+1» покаже міні-серіал Оксани Байрак «Моє нове життя»

Телеканал «1+1» придбав в української кінокомпанії Film.ua чотирисерійний художній фільм Оксани Байрак «Моє нове життя» (2012 рік). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Чотирисерійну мелодраму канал покаже в середу, 25 червня, о 20:30, після завершення серіалу власного виробництва «1+1» «Поцілуймося».

 

«Моє нове життя» - це мелодраматична історія Оксани Байрак про те, як «світ 40-річної Слави руйнується буквально за одну мить: чоловік іде до молодої коханки, дочка звинувачує її в тому, що вона зруйнувала її життя, а найкраща подруга сама зізнається у зраді. Слава у відчаї, але ж лихо не без добра. Раптом у житті жінки з'являється чоловік, здатний допомогти Славі почати абсолютно нове життя, подарувати щире кохання і стати найріднішою людиною на землі», - йдеться в анотації.

 

Знімали мелодраму в Україні та в Латвії - у місті Юрмалі на узбережжі Балтійського моря.

 

«Моє нове життя» вже не вперше виходить на українському телебаченні. Прем'єра міні-серіалу відбулася в січні 2012 року на телеканалі «Інтер». Також стрічка транслювалася в Росії на каналі «ТВ-Центр». Права на показ серіалу Film.ua продала в Казахстан, Киргизстан, Ізраїль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7804
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду