detector.media
19.06.2014 18:18
«1+1» покаже міні-серіал Оксани Байрак «Моє нове життя»
«1+1» покаже міні-серіал Оксани Байрак «Моє нове життя»

Телеканал «1+1» придбав в української кінокомпанії Film.ua чотирисерійний художній фільм Оксани Байрак «Моє нове життя» (2012 рік). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Чотирисерійну мелодраму канал покаже в середу, 25 червня, о 20:30, після завершення серіалу власного виробництва «1+1» «Поцілуймося».

 

«Моє нове життя» - це мелодраматична історія Оксани Байрак про те, як «світ 40-річної Слави руйнується буквально за одну мить: чоловік іде до молодої коханки, дочка звинувачує її в тому, що вона зруйнувала її життя, а найкраща подруга сама зізнається у зраді. Слава у відчаї, але ж лихо не без добра. Раптом у житті жінки з'являється чоловік, здатний допомогти Славі почати абсолютно нове життя, подарувати щире кохання і стати найріднішою людиною на землі», - йдеться в анотації.

 

Знімали мелодраму в Україні та в Латвії - у місті Юрмалі на узбережжі Балтійського моря.

 

«Моє нове життя» вже не вперше виходить на українському телебаченні. Прем'єра міні-серіалу відбулася в січні 2012 року на телеканалі «Інтер». Також стрічка транслювалася в Росії на каналі «ТВ-Центр». Права на показ серіалу Film.ua продала в Казахстан, Киргизстан, Ізраїль.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY