«1+1» починає 16 червня показ серіалу власного виробництва «Поцілуймося»

«1+1» починає 16 червня показ серіалу власного виробництва «Поцілуймося»

10 Червня 2014
9882
10 Червня 2014
14:17

«1+1» починає 16 червня показ серіалу власного виробництва «Поцілуймося»

9882
«1+1» починає 16 червня показ серіалу власного виробництва «Поцілуймося»
«1+1» починає 16 червня показ серіалу власного виробництва «Поцілуймося»

На телеканалі «1+1» стартує тиждень українських серіалів. У понеділок, 16 червня, відбудеться прем'єра мелодрами власного виробництва «1+1» - «Поцілуймося». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал виходитиме з понеділка по четвер о 20:30.

 

Це адаптація ізраїльського формату Shall We Kiss. «Його також вдало адаптували в Угорщині, де наразі знімають вже другий сезон», - уточнили «Детектор медіа» в прес-службі каналу. 

 

«Поцілуймося» - це кілька історій кохання у великому місті, переплетені в одну наповнену драматичними подіями історію. В основі сюжету - любовний трикутник Юрія, Тетяни та Яни, навколо якого розгортаються інші любовні історії. «Зрештою всі знаходять своє щастя, хоча воно сильно відрізняється від того, яким уявлялося на початку», - йдеться в повідомленні.

 

Режисер серіалу - Сергій Чекалов. Головні ролі виконали українські та російські актори: Юлія Такшина, Артем Ткаченко, Кирило Жандаров, Юлія Куварзіна, Максим Максимюк, Ольга Чудакова та інші.

 


 

Про плани «1+1» знімати серіал за ізраїльським форматом Shall We Kiss? («Поцілуємося?») стало відомо навесні 2012 року. Написання сценарію та підбір акторів завершилися в січні 2013-го, станом на травень 2013-го серіал було знято. Тоді ж було заплановано, що «1+1» покаже новий проект у другій половині 2013 року. Прес-служба каналу також повідомила, що планується експорт серіалу в інші країни, але не уточнювала в які саме.

 

Нагадаємо, на початку червня в інтерв'ю «Сніданку з 1+1» генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що група «1+1 медіа» у відповідності із задекларованою позицію про відмову від серіалів, що вихваляють російських силовиків, активізує власне виробництво та зараз активно працює над запуском кількох власних серіалів.

 

«Це драматичні серіали, серіали про любов, кохання, відносини між людьми, про актуальні проблеми, які зараз хвилюють людей. Мова не йде про суперпатріотичні серіали, а про буденне, нормальне життя, яким мають жити у мирний час. Один чи два серіали будуть відтіняти проблеми які, у нас є зараз», - розповів генеральний директор «1+1 медіа».

 

Раніше, 2 травня, група «1+1 медіа» звернулась до Комітету з питань свободи слова та інформації, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення та Генпрокурора України з вимогою терміново дати оцінку фактам показу та популяризації фільмів та серіалів, що вихваляють міць збройних сил Російської Федерації на українських телеканалах. Згодом група заявила, що від понеділка, 12 травня, з показу в ефірі телеканалу «2+2» будуть зняті 15 серіалів на згадану тематику. Водночас в ефірі каналу залишаться інші серіали російського виробництва, в тому числі мелодрами, детективи, комедії, тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9882
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yevgen (Рівне)
3599 дн. тому
Українською???!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду