Film.ua продала права на свої серіали і проекти Нового каналу у Білорусь, Киргизстан та Ізраїль

18 Червня 2012
9145
18 Червня 2012
11:57

Film.ua продала права на свої серіали і проекти Нового каналу у Білорусь, Киргизстан та Ізраїль

9145
Продано права на 10 проектів і серіалів
Film.ua продала права на свої серіали і проекти Нового каналу у Білорусь, Киргизстан та Ізраїль

Компанія Film.ua Distribution продала телевізійні права на українські серіали і проекти у Білорусь, Киргизстан та Ізраїль. Про це йдеться на сайті компанії.

 

Серіал «Здрастуй, мамо!» (2011, виходив на «Інтері») спільного виробництва Film.ua та ISTIL Studios і цикл програм «Містичні історії» (2011, СТБ) придбала Національна державна телерадіокомпанія Республіки Білорусь

 

Також Film.ua Distribution продала права на проекти Нового каналу. Зокрема, це ситком «Ластівчине гніздо» (2011) виробництва Friends Production та програма «Парад порад» - їх придбав у киргизький канал НБТ («Незалежне бішкекської телебачення»). Цей самий мовник придбав ще й серіали «Таксі» (2011-2012, ICTV), «Жіночий лікар» (2012, «Інтер»), «Лист очікування» (2012», «Інтер»), «Моє нове життя» (2012, «Інтер»), «Абонент тимчасово недоступний» (2008, «Інтер»).

 

А ізраїльський канал Channel 9 окрім серіалів «Лист очікування» і «Моє нове життя» придбав на територію Ізраїлю новий серіал спільного виробництва Film.ua та «Фаворит-фільм» «Щасливий квиток» (2012, «Інтер»).

 

Film.ua Distribution входить до складу Film.ua Group.

 

Раніше Film.ua Distribution продала права на шість серіалів («Жіночий лікар», «Лист очікування», «Таксі», «Ангели війни», «Моє нове життя», «Інший чоловік») і програму «Містичні історії» на територію Казахстану. Також компанія продала в Казахстан права на серіал «Ластівчине гніздо» і шоу «Країна чудес» Нового каналу, а в Італію - серіал «Здрастуй, мамо!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду