Телеканал ICTV розширює спортивне мовлення

Телеканал ICTV розширює спортивне мовлення

19 Червня 2014
4079
19 Червня 2014
09:38

Телеканал ICTV розширює спортивне мовлення

4079
Телеканал ICTV розширює спортивне мовлення
Телеканал ICTV розширює спортивне мовлення

Із четверга, 19 червня, телеканал ICTV збільшує кількість випусків спортивних новин «Факти. Спорт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На додаток до вже існуючого випуску о 9.15 з'являться окремі 3-хвилинні випуски новин «Факти. Спорт»:  о 08.00 і 13.15.

 

Керівник  редакції спортивних новин на ICTV та іі незмінний ведучий Андрій Ковальский пояснив ці зміни в сітці насамперед бажанням краще висвітлити Чемпіонат світу з футболу 2014, який наразі проходить у Бразилії: «Зараз починається найбільш динамічна частина Чемпіонату світу з футболу. Якщо в перших матчах  програш для команд не був фатальним, то вже в другому - це практично 100%  виліт з чемпіонату. А, отже, ми прагнемо розповісти про найцікавіші та вирішальні матчі».

 

Нагадаємо, що сьогодні канал ICTV - один з небагатьох загальнодержавних каналів, який має спортивні новини у регулярній сітці мовлення.

 

Інформаційну спортивну редакцію ICTV було створено восени 2000 року. Останнім часом спортивні новини виходять у ранкових ефірах програми «Факти». Керівником спортивного відділу з 2008 року є Андрій Ковальський.

 

Як писала «Детектор медіа», правами на трансляцію матчів Чемпіонату світу з футболу 2014 володіють Національна телекомпанія України та «Медіа Група Україна». Ефірні канали Перший національний (НТКУ) та «Україна» (МГУ) поділили матчі порівну, супутникові канали «Футбол 1» і «Футбол 2» (МГУ) мають права на показ усіх матчів на супутнику. Також ці канали запустили спеціальні тематичні програми, присвячені чемпіонату: «Футбольна самба - 2014» на Першому національному, «Оле, Мундіаль!» і «Мундіаль. Матч-центр» на «Футбол 1» і «Футбол 2», «Великий футбол. Бразилія 2014» на «Україні» і «Футбол 1».

 

З-поміж інших каналів телеканал «Ера» запустив фубольний проект «Щоденник. Мундіаль - 2014».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4079
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду