Програму «Футбольна самба-2014» на Першому вестимуть Дмитро Лазуткін та Фоззі

Програму «Футбольна самба-2014» на Першому вестимуть Дмитро Лазуткін та Фоззі

11 Червня 2014
7492
11 Червня 2014
18:26

Програму «Футбольна самба-2014» на Першому вестимуть Дмитро Лазуткін та Фоззі

7492
Програму «Футбольна самба-2014» на Першому вестимуть Дмитро Лазуткін та Фоззі
Програму «Футбольна самба-2014» на Першому вестимуть Дмитро Лазуткін та Фоззі

Спеціально до Чемпіонату світу з футболу 2014 Перший національний запускає спортивну інформаційно-аналітичну програму «Футбольна самба-2014», що виходитиме щодня протягом чемпіонату. Проект вестимуть спортивний журналіст Дмитро Лазуткін та вокаліст гурту «Танок на Майдані Конго» Олександр Сидоренко (Фоззі). Про це на брифінгу з нагоди відкриття студії програми повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

 

«Футбольна самба-2014» виходитиме в ефір Першого національного щодня з 12 червня по 13 липня о 18:00. Хронометраж випуску - 45 хвилин. У студію програми ведучі запрошуватимуть футбольних експертів та аналітиків.

 

Після програми канал у прямому ефірі транслюватиме матчі Чемпіонату світу. Матчі на каналі коментуватимуть футбольні коментатори Андрій Столярчук, Олександр Тингаєв та Вадим Власенко.

 

 

Студію програми «Футбольна самба-2014» для НТКУ сконструювала компанія «Євромедіа». «Для нас велика честь працювати з НТКУ. Ми працюємо у рамках підписаного меморандуму про співпрацю між компанією «Євромедіа» та НТКУ. Це дійсно не перший наш спільний проект. Мене особисто багато що пов'язує з НТКУ, тому завжди, коли є можливість зробити для компанії щось корисне, я робив і робитиму це», - сказав засновник «Євромедіа» Павло Грицак.

 

 

Як розповів Дмитро Лазуткін, студія програми «Футбольна самба-2014»умовно розділена на дві частини: робоча зона та фан-зона. У робочій частині студії працюватиме Фоззі, який з експертами обговорюватиме матчі. У фан-зоні Дмитро Лазуткін повідомлятиме найсвіжіші новини та також ставитиме запитання гостям програми.

 

 

«Думаю буде цікаво, динамічно. Команда, яка працює над проектом, драйвова, молода і водночас досвідчена. Тому сподіваємося, що все вийде якнайкраще», - сказав пан Лазуткін.

 

 

Також ведучі розповіли, що з ними в студії «працюватиме» папуга Дон Педро, який перед матчами буде вгадувати переможця кожного окремого поєдинку. «Ми з Дмитром пропонуватимемо йому дві порції ласощів. Вони будуть у кольорах прапорів країн, які гратимуть між собою. Які ласощі він скуштує першими, та команда має перемогти. А потім подивимося, наскільки віщими були прогнози папуги», - розповів Фоззі.

 

 

Зураб Аласанія зізнався, що в каналу немає достатньо грошей на промо трансляцій і навіть на відрядження знімальної групи у Бразилію, але він сподівається, що трансляція матчів на Першому для глядачів буде цікавою й без цього. «Ми справді трохи втрачаємо в плані промоушену, оскільки у нас справді немає на це грошей. Ми не спромоглися відправити нашу групу туди, а конкуренти це зробили («Медіа Група Україна», яка викупила в НТКУ частину прав на трансляцію Чемпіонату світу. - ТК). У цьому їхня єдина перевага, яку я бачу поки що. А решту наших переваг побачите в ефірі», - сказав пан Аласанія.

 

 

Дмитро Лазуткін вважає, що козир Першого національного в гарно підібраній команді, яка висвітлюватиме чемпіонат. «Можливо, зараз ми трохи поступаємося нашим конкурентами промо-акціями, інвестиціями в рекламу, але я думаю, що протягом чемпіонату коментатори і ми з Фоззі своєю розкутістю, компетенцією і своєю життєдайною енергією зробимо так, щоб глядач був з нами і з папугою», - додав ведучий.

 

Нагадаємо, Національна телекомпанія України за 3,5 млн євро придбала права на трансляцію Чемпіонату світу з футболу 2014 року в Бразилії, але частину прав перепродала холдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова. В результаті, Перший національний володіє правами на трансляцію 31 матчу та церемонії відкриття Чемпіонату світу з футболу.

 

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію частини матчів Чемпіонату світу з футболу. З 12 червня по 13 липня суптникові канали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі 64 матчі мундіалю. Ефірний телеканал «Україна» покаже 32 матчі Чемпіонату світу, включаючи чверть- і півфінали, а також фінальний матч. Телеканали також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю.

 

Зокрема, у дні матчів Чемпіонату cвіту з футболу 2014 в ефірі каналів «Україна» (з 13 червня) та «Футбол 1» (з 12 червня) стартує програма «Великий футбол. Бразилія 2014» з Олександром Денисовим.

 

13 червня на каналі «Футбол 1» відбудеться прем'єра ранкового розважального шоу «Оле, Мундіаль!» з ведучими Аллою Бублій, Віталієм Крутяковим та Костянтином Кіркаряном, яка виходитиме о 10:10 щодня протягом усього Чемпіонату світу.

 

12 червня о 21:00 на каналі «Футбол 1» та 13 червня о 17:00 на каналі «Футбол 2» стартує щоденна аналітична програма «Мундіаль. Матч-центр», присвячена поєдинкам Чемпіонату світу з футболу 2014 року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Вікторії Білаш

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду