«Футбол 1» запускає ранкове розважальне шоу «Оле, Мундіаль!»

«Футбол 1» запускає ранкове розважальне шоу «Оле, Мундіаль!»

5 Червня 2014
3101
5 Червня 2014
16:15

«Футбол 1» запускає ранкове розважальне шоу «Оле, Мундіаль!»

3101
«Футбол 1» запускає ранкове розважальне шоу «Оле, Мундіаль!»
«Футбол 1» запускає ранкове розважальне шоу «Оле, Мундіаль!»

13 червня на каналі «Футбол 1»name="_GoBack"> відбудеться прем'єра ранкового розважального шоу «Оле, Мундіаль!» з ведучими Аллою Бублій, Віталієм Крутяковим та Костянтином Кіркаряном. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Протягом усього Чемпіонату світу ранок на каналі «Футбол 1» розпочинатиметься проектом «Оле, Мундіаль!». Ведучі програми, а також український екс-футболіст, а нині тренер юнацької збірної України Олександр Головко «тамуватимуть інформаційний голод уболівальників».

 

Програма розділена на два тайми по 35 хвилин. У першій половині ведучі розкажуть про найяскравіші епізоди дня, що минув. У постійній рубриці «Погляд з Бразилії» журналісти, які перебуватимуть у країні-господарці Чемпіонату, повідають про життя турніру. Другий тайм «Оле, Мундіаль!» підготує до майбутніх подій ігрового дня, а також познайомить із традиціями і культурою приймаючої країни.

 

Також у програмі - зіркові гості, прогнози на матчі, конкурси та подарунки для вболівальників. Телеглядачі зможуть взяти участь у ранковому шоу, ставлячи питання і беручи участь у інтерактивах проекту в соціальних мережах.

 

Програма виходитиме щодня о 10:10 під час Чемпіонату світу з футболу, який триватиме по 13 липня.

 

Нагадаємо, що медіахолдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію матчів фіналу Чемпіонату світу з футболу-2014 в Бразилії. З 12 червня по 13 липня канали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі 64 матчі мундіалю. Телеканал «Україна» покаже 32 матчі Чемпіонату світу, включаючи чверть- і півфінали, а також фінальний матч. Телеканали також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю. Зокрема, у дні матчів Чемпіонату cвіту з футболу 2014 в ефірі каналів «Україна» (з 13 червня) та «Футбол 1» (з 12 червня) стартує програма «Великий футбол. Бразилія 2014» з Олександром Денисовим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3101
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду