detector.media
19.06.2014 09:38
Телеканал ICTV розширює спортивне мовлення
Телеканал ICTV розширює спортивне мовлення

Із четверга, 19 червня, телеканал ICTV збільшує кількість випусків спортивних новин «Факти. Спорт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На додаток до вже існуючого випуску о 9.15 з'являться окремі 3-хвилинні випуски новин «Факти. Спорт»:  о 08.00 і 13.15.

 

Керівник  редакції спортивних новин на ICTV та іі незмінний ведучий Андрій Ковальский пояснив ці зміни в сітці насамперед бажанням краще висвітлити Чемпіонат світу з футболу 2014, який наразі проходить у Бразилії: «Зараз починається найбільш динамічна частина Чемпіонату світу з футболу. Якщо в перших матчах  програш для команд не був фатальним, то вже в другому - це практично 100%  виліт з чемпіонату. А, отже, ми прагнемо розповісти про найцікавіші та вирішальні матчі».

 

Нагадаємо, що сьогодні канал ICTV - один з небагатьох загальнодержавних каналів, який має спортивні новини у регулярній сітці мовлення.

 

Інформаційну спортивну редакцію ICTV було створено восени 2000 року. Останнім часом спортивні новини виходять у ранкових ефірах програми «Факти». Керівником спортивного відділу з 2008 року є Андрій Ковальський.

 

Як писала «Детектор медіа», правами на трансляцію матчів Чемпіонату світу з футболу 2014 володіють Національна телекомпанія України та «Медіа Група Україна». Ефірні канали Перший національний (НТКУ) та «Україна» (МГУ) поділили матчі порівну, супутникові канали «Футбол 1» і «Футбол 2» (МГУ) мають права на показ усіх матчів на супутнику. Також ці канали запустили спеціальні тематичні програми, присвячені чемпіонату: «Футбольна самба - 2014» на Першому національному, «Оле, Мундіаль!» і «Мундіаль. Матч-центр» на «Футбол 1» і «Футбол 2», «Великий футбол. Бразилія 2014» на «Україні» і «Футбол 1».

 

З-поміж інших каналів телеканал «Ера» запустив фубольний проект «Щоденник. Мундіаль - 2014».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY