«Великий футбол» з Олександром Денисовим виходитиме щодня під час Чемпіонату світу з футболу

«Великий футбол» з Олександром Денисовим виходитиме щодня під час Чемпіонату світу з футболу

5 Червня 2014
3646
5 Червня 2014
13:14

«Великий футбол» з Олександром Денисовим виходитиме щодня під час Чемпіонату світу з футболу

3646
«Великий футбол» з Олександром Денисовим виходитиме щодня під час Чемпіонату світу з футболу
«Великий футбол» з Олександром Денисовим виходитиме щодня під час Чемпіонату світу з футболу

У дні матчів Чемпіонату cвіту з футболу 2014 в ефірі каналів «Україна» (з 13 червня) та «Футбол 1» (з 12 червня) стартує програма «Великий футбол. Бразилія 2014» з Олександром Денисовим. Про це повідомляє прес-служба каналів «Футбол 1» і «Футбол 2».

 

Кожен ігровий день турніру у прямому ефірі проекту на глядачів чекає підбиття підсумків зіграних матчів, експертний розбір поєдинків, детальний аналіз ключових ігрових моментів, а також ексклюзивні прямі включення з Бразилії, повідомляє прес-служба.

 

Постійними експертами програми стануть - Віктор Вацко та Віктор Леоненко, а також спеціально запрошений гість - Євгеній Левченко, екс-гравець української збірної, який уже був учасником програми «Великий футбол» під час «Євро-2012».

 

«Ми всі дуже скучили за футболом світового рівня. Впевнений, що Чемпіонат світу буде святом для багатьох з нас, і хоча б на певний час відверне від буденних проблем, об'єднає та подарує хвилини радості, - говорить Євген Левченко. - Більше того, я радий можливості повернутися в програму «Великий футбол» та провести цей місяць зі справжніми поціновувачами гри номер один».

 

«Нас очікує 30 днів ночі! Кожен день, опівночі, ми будемо з нашими телеглядачами обговорювати усе найцікавіше, що відбувається на полях Бразилії та за їх межами. А Бразилія - це країна контрастів, тому навколофутбольні матеріали наших кореспондентів, впевнений, нічим не поступатимуться за яскравістю картинки, футбольним матчам. - говорить автор та ведучий програми Олександр Денисов. - Як офіційні транслятори головної спортивної події, ми спробуємо передати глядачам справжню атмосферу футбольного свята, завдяки прямим включенням з місця подій та ексклюзивним подробицям Чемпіонату».

 

Також у програмі «Великий футбол. Бразилія 2014» зможуть взяти участь і українські вболівальниці - у спеціальній рубриці «Міс Бум-Бум» телеглядачі будуть обирати найпривабливішу шанувальницю футболу.

 

Нагадаємо, що медіахолдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію матчів фіналу Чемпіонату світу з футболу-2014 в Бразилії. З 12 червня по 13 липня канали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі 64 матчі мундіалю. Телеканал «Україна» покаже 32 матчі Чемпіонату світу, включаючи чверть- і півфінали, а також фінальний матч. Телеканали також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду