Канал «2+2» запускає інформаційну програму «Спецкор»

Канал «2+2» запускає інформаційну програму «Спецкор»

16 Червня 2014
7141
16 Червня 2014
17:02

Канал «2+2» запускає інформаційну програму «Спецкор»

7141
Канал «2+2» запускає інформаційну програму «Спецкор»
Канал «2+2» запускає інформаційну програму «Спецкор»

Інформаційна програма каналу «2+2»  «Новини 2+2» змінює свою назву на «Спецкор» та відповідно до оновленого формату відправлятиме ведучих у відрядження. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск програми «Спецкор» вийде в ефір 16 червня о 18.30 та надалі виходитиме у цей час по буднях. Хронометраж випуску - 30 хвилин.

 

Відповідно до оновленого формату інформаційної програми ведучі проекту їздитимуть у відрядження, щоб готувати  репортажі.

 

«"Спецкор" - це перший проект на українському телебаченні, в якому ведучі також є спеціальними кореспондентами. Руслан Ярмолюк та Олександр Моторний - високопрофесійні військові кореспонденти, які вміють працювати в гарячих точках. Ведучі по черзі виїжджають в зону бойових дій на Сході України», - йдеться у анонсі програми.

 

Нагадаємо, у травні канал «2+2» перезапустив програму «ДжеДАЇ» і спільно з Discovery Сhannel започаткував серію документальних програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду