«2+2» перезапускає програму «ДжеДАЇ»

«2+2» перезапускає програму «ДжеДАЇ»

30 Травня 2014
11064
30 Травня 2014
12:10

«2+2» перезапускає програму «ДжеДАЇ»

11064
«2+2» перезапускає програму «ДжеДАЇ»
«2+2» перезапускає програму «ДжеДАЇ»

У понеділок, 9 червня, у прямому ефірі каналу «2+2» вийде перший випуск інформаційно-аналітичної програми «ДжеДАЇ. Воїни доріг». Ведуча програми - Тетяна Ожелевська. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«ДжеДАЇ. Воїни доріг» - проект, присвячений дорожнім подіям в Україні та світі. За інформацією прес-служби, журналісти програми підготують оперативні та актуальні новини про події на дорогах, про важливі зміни в правилах дорожнього руху та в роботі страхових компаній.

 

Виготовляє програму департамент журналістських проектів групи «1+1 медіа» на замовлення телеканалу «2+2».

 

«Ми не збираємося заповнювати ефір програми новинкам автосалонів - ми будемо говорити про важливі речі. Як знайти правильну дорогу, а куди їхати не варто, як обійти дорожніх здирників і аферистів, як розібратися у всіх нюансах постійно змінних правил дорожнього руху та автомобільного законодавства, як боротися з комунальними службами на дорогах, як знайти своє пальне, на чому в автівці є сенс заощаджувати, на чому не можна категорично, коли у вашому місті можна буде купити електромобіль, чи є спосіб боротьби із «мажорами» - все це у програмі ДжеДАЇ», - розповів Максим Сухенко, продюсер програми «ДжеДАЇ. Воїни доріг».

 

На каналі обіцяють, що крім оперативних новин телеглядачі побачать детальний аналіз найбільш резонансних подій, журналістські розслідування, рекомендації та практичні поради для автовласників. Також у програмі «ДжеДАЇ. Воїни доріг» вийде кілька авторських рубрик. Автором однієї з рубрики стане ведуча Тетяна Ожелевська.

 

«Багато водіїв, потрапивши в скрутне становище, яке спричиняє матеріальні збитки, губляться і не можуть самостійно вирішити проблему. Ми відберемо типові випадки, в яких може опинитися кожен водій. Будь то отримання компенсації від страхової компанії, неякісний ремонт автомобіля на СТО, проблема з виплатою кредиту або аварія через поганий стан дорожнього покриття - ми детально розберемося в ситуації і разом знайдемо з неї вихід», - каже ведуча.

 

Програма «ДжеДАЇ. Воїни доріг» виходитиме у прямому ефірі щотижня з понеділка по четвер о 21:00. Хронометраж випуску складе 25 хвилин.

 

Нагадаємо, раніше програма «ДжеДАЇ» складалася з відео, знятого під час нічного патрулювання знімальною групою програми, оперативному відео наданому Департаментом автоінспекції, записах з відеореєстраторів, матеріалах знятих очевидцями ДТП.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11064
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду