«Медіа Група Україна» відправила до Бразилії три знімальні групи висвітлювати футбольний чемпіонат

«Медіа Група Україна» відправила до Бразилії три знімальні групи висвітлювати футбольний чемпіонат

12 Червня 2014
2882
12 Червня 2014
09:52

«Медіа Група Україна» відправила до Бразилії три знімальні групи висвітлювати футбольний чемпіонат

2882
«Медіа Група Україна» відправила до Бразилії три знімальні групи висвітлювати футбольний чемпіонат
«Медіа Група Україна» відправила до Бразилії три знімальні групи висвітлювати футбольний чемпіонат

«Медіа Група Україна» відправила до Бразилії для висвітлення Чемпіонату світу з футболу 2014 року, що відбуватиметься з 12 червня по 13 липня. Про це повідомляє прес-служба каналів «Футбол 1» і «Футбол 2».

 

Три знімальні групи, які знаходитимуться на місці подій, забезпечать прямі включення та ексклюзивні матеріали з Бразилії для програм власного виробництва.

 

Сьогодні, 12 червня, на каналах «Футбол 1» і «Футбол 2» стартує 32-денний марафон, присвячений бразильському Чемпіонату світу з футболу-2014. Ефір спеціалізованих каналів буде повністю присвячений головній футбольній події року, яка розпочнеться урочистою церемонією відкриття (12 червня о 21:00 на «Футбол 1», який показуватиме церемонію паралельно з Першим національним).

 

На каналах «Футбол 1» і «Футбол 2» в період Чемпіонату світу з футболу name="_GoBack">збільшено кількість випусків інформаційної програми «Футбол News» до 5 виходів на день.

 

Як писала «Детектор медіа», також мовники представлять спеціальні програми власного виробництва.

 

Ранок під час Чемпіонату світу на каналі «Футбол 1» розпочинатиметься розважальним шоу «Оле, Мундіаль!» з ведучими Аллою Бублій, Віталієм Крутяковим та Костянтином Кіркаряном. Також постійними учасниками проекту будуть екс-футболіст, а нині тренер юнацької збірної України Олександр Головко та український арбітр Віталій Годулян.

 

 

Аналітична програма «Мундіаль. Матч-центр» кожен ігровий день обрамлятиме матчі Чемпіонату світу. До та після поєдинків ведучі проекту Андрій Малиновський та Сергій Панасюк разом з експертами та коментаторами каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» обговорюватимуть готовність команд до матчів, а також проводитимуть експертний аналіз усіх поєдинків турніру

 

Підбиватиме попередні підсумки дня програма «Великий футбол. Бразилія 2014» з ведучим Олександром Денисовим, експертами Віктором Вацком та Віктором Леоненком, а також спеціально запрошеним учасником Євгенієм Левченком. В ефірі - експертний розбір поєдинків, детальний аналіз ключових ігрових моментів, а також ексклюзивні прямі включення з Бразилії.

 

Під час мундіалю на офіційному сайті каналів footballua.tv вболівальники зможуть отримати додаткову інформацію: розклад телетрансляцій, коментарі матчів, результати поєдинків, ексклюзивні відео та новини. Також глядачі зможуть взяти участь у конкурсах каналів на сайті та в соціальних мережах і виграти подарунки.

 

Нагадаємо, що медіахолдинг «Медіа Група Україна» придбав частину прав на трансляцію матчів Чемпіонату світу з футболу-2014 у Національної телекомпанії України. З 12 червня по 13 липня суптникові канали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі 64 матчі мундіалю. Ефірний телеканал «Україна» покаже 32 матчі Чемпіонату світу, включаючи чверть- і півфінали, а також фінальний матч. Телеканали також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю.

 

У свою чергу Перший національний покаже відкриття Чемпіонату світу з футболу, 31 матч на ексклюзивній основі і ще два - матч за третє місце і фінал - паралельно з телеканалом «Україна».

 

Спеціально до Чемпіонату світу з футболу 2014 Перший національний запускає спортивну інформаційно-аналітичну програму «Футбольна самба-2014», що виходитиме щодня протягом чемпіонату. Проект вестимуть спортивний журналіст Дмитро Лазуткін та вокаліст гурту «Танок на Майдані Конго» Олександр Сидоренко (Фоззі).

 

Однак державний мовник не мав фінансових ресурсів, щоб відрядити свої знімальні групи до Бразилії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2882
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду