НТКУ заплатить за дослідження ринку 1,77 мільйона гривень

НТКУ заплатить за дослідження ринку 1,77 мільйона гривень

23 Квітня 2014
3776
23 Квітня 2014
10:25

НТКУ заплатить за дослідження ринку 1,77 мільйона гривень

3776
НТКУ заплатить за дослідження ринку 1,77 мільйона гривень
НТКУ заплатить за дослідження ринку 1,77 мільйона гривень

4 квітня Національна телекомпанія України (НТКУ) уклала угоду з ТОВ «Індустріальний телевізійний комітет» (ІТК) щодо надання послуг вартістю 1,77 млн грн. Про це повідомляє інтернет-видання «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Угода передбачає, що НТКУ отримає дані дослідження ринку телеперегляду в Україні.

 

Тендер на послуги проводився по процедурі закупівлі у одного учасника, оскільки Індустріальний телевізійний комітет має «виключні майнові права на дані дослідження проявів телевізійної сітки та реклами і на дані ТВ панелі з правом передачі таких даних третім особам». Ці права ІТК отримав на підставі угод з ТОВ «Комунікаційний Альянс» і ТОВ «АС Нільсен Юкрейн», які здійснюють дослідження телеринку в Україні.

 

НТКУ замовляє дослідження  ринку в ІТК вже третій рік поспіль,  минулого року було сплачено 1,63 млн грн., позаминулого - 1,31 млн грн.

 

Індустріальний телевізійний комітет займається дослідженням телеаудиторії і індивідуальним замовленням надає дані та звіти, а також створює рейтинги каналів, програм, реклами, рекламодавців.

 

ІТК діє як об'єднання телеканалів та медійних агенцій, зокрема в Комітеті представлені основні телевізійні групи (Inter Media Group, «Медіа Група Україна», «1+1 медіа», StarLightMedia) та «5 канал», основні медійні групи (Publicis Groupe Media, Omnicom Media Group, ADV Group, GroupM) та агенція Media Arts Group Ukraine.

 

Нагадаємо, 25 березня  Кабінет міністрів України призначив  генеральним директором Національної телекомпанії України Зураба Аласанію.  Після призначення гендиректор НТКУ заявив, що зміни в телекомпанії, яку він планує перетворити на канал суспільного мовлення, відбудуться не відразу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3776
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
МАУ
3657 дн. тому
Это договор на покупку услуги ЗА БЮДЖЕТНЫЕ ДЕНЬГИ. К такому договору исполнитель обязан приложить калькуляцию затрат на выполнение работы ( по 5000 в день), расшифровку по каждой статье затрат и отчет о расходовании БЮДЖЕТНЫХ средств. Если объявлена борьба с коррупцией , а в Госкомтелерадио соответствующее подразделение создано, то для победы в этой борьбе достаточно лишь затребовать три перечисленных выше документа. Хотя и так понятно, что никаких "работ" ИТК не выполняет, а просто перепродает данные панели.
magister
3658 дн. тому
То есть 5000 гривен в день за то, чтобы узнать рейтинг УТ1. Круто.....
ха-ха
3658 дн. тому
Вот и понеслась...:-)))))))))))))))))))))))) Алазанюшка
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду