«Воля-кабель» вимкнула всі українські канали в аналогових мережах Севастополя

«Воля-кабель» вимкнула всі українські канали в аналогових мережах Севастополя

10 Березня 2014
6786
10 Березня 2014
14:06

«Воля-кабель» вимкнула всі українські канали в аналогових мережах Севастополя

6786
На вимогу в. о. голови Севастопольської міськдержадміністрації
«Воля-кабель» вимкнула всі українські канали в аналогових мережах Севастополя
«Воля-кабель» вимкнула всі українські канали в аналогових мережах Севастополя

9 березня провайдер кабельного телебачення «Воля-кабель» вимкнув усі українські канали в Севастополі в аналогових пакетах кабельного телебачення, посилаючись на вимогу в. о. голови міської адміністрації. Про це йдеться у зверненні до абонентів оператора.

 

«Шановні абоненти! Повідомляємо вам про негайне переривання відкритої трансляції в кабельних мережах провайдерів таких телевізійних каналів: 1+1, Перший національний, СТБ, Парламентський канал Рада, Business, ICTV, ЧП.INFO, ТРК Чорноморська, 112 Україна, Україна, 5 канал, УБР, Інтер, відповідно до розпорядження в.о. голови міської адміністрації», - йдеться в повідомленні.

 

9 березня з 21:00 ретрансляція цих телеканалів була припинена в аналогових мережах Севастополя.

 

«Воля-кабель» також повідомила, що шукає можливості для отримання прав на включення в пакети російських каналів, перерахованих у розпорядженні.

 

Нагадаємо, що більшість відключених «Волею-кабель» у Севастополі телеканалів входять до універсальної програмної послуги, яку за законом зобов'язані надавати своїм абонентам усі провайдери в Україні.

 

«Детектор медіа» звернулася до компанії «Воля» по коментар з приводу виконання незаконних вимог в. о. голови Севастопольської міської державної адміністрації.

 

Згодом компанія «Воля» пояснила, що вимкнула українські канали в Севастополі заради безпеки своїх співробітників.

 

Як писала «Детектор медіа», станом на 9 березня в Криму вимкнули з ефіру практично всі українські телеканали, замінивши їх російськими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6786
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киянин
3701 дн. тому
Треба негайно шукати всі можливі способи інформувати кримчан про стан справ у країні й світі. На жаль, коли нема достовірної інформації, люди легко піддаються путлерівській пропаганді. Вмикайте всі наявні передавачі і інформуйте всіма мовами. Кримчан і весь світ.
Вадим
3701 дн. тому
это те, кто недавно писали обращение в парламент с требованием не выключать российские каналы, потому что это недемократично? а значит гнобить украинское телевидение - это супер демократично! маски сброшены! пятая колонна в действии. полный бойкот этой компании в Украине!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду