detector.media
10.03.2014 14:06
«Воля-кабель» вимкнула всі українські канали в аналогових мережах Севастополя
«Воля-кабель» вимкнула всі українські канали в аналогових мережах Севастополя
На вимогу в. о. голови Севастопольської міськдержадміністрації

9 березня провайдер кабельного телебачення «Воля-кабель» вимкнув усі українські канали в Севастополі в аналогових пакетах кабельного телебачення, посилаючись на вимогу в. о. голови міської адміністрації. Про це йдеться у зверненні до абонентів оператора.

 

«Шановні абоненти! Повідомляємо вам про негайне переривання відкритої трансляції в кабельних мережах провайдерів таких телевізійних каналів: 1+1, Перший національний, СТБ, Парламентський канал Рада, Business, ICTV, ЧП.INFO, ТРК Чорноморська, 112 Україна, Україна, 5 канал, УБР, Інтер, відповідно до розпорядження в.о. голови міської адміністрації», - йдеться в повідомленні.

 

9 березня з 21:00 ретрансляція цих телеканалів була припинена в аналогових мережах Севастополя.

 

«Воля-кабель» також повідомила, що шукає можливості для отримання прав на включення в пакети російських каналів, перерахованих у розпорядженні.

 

Нагадаємо, що більшість відключених «Волею-кабель» у Севастополі телеканалів входять до універсальної програмної послуги, яку за законом зобов'язані надавати своїм абонентам усі провайдери в Україні.

 

«Детектор медіа» звернулася до компанії «Воля» по коментар з приводу виконання незаконних вимог в. о. голови Севастопольської міської державної адміністрації.

 

Згодом компанія «Воля» пояснила, що вимкнула українські канали в Севастополі заради безпеки своїх співробітників.

 

Як писала «Детектор медіа», станом на 9 березня в Криму вимкнули з ефіру практично всі українські телеканали, замінивши їх російськими.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY